dl_burak 06.10.2013 17:27:25

Hani yeterli cevaplar veremezsek vize almada sorun yaşarmıyım 
buda zaman kaybı olur ama ) 
fuk_18 06.10.2013 18:38:10
dl_burak 06.10.2013 20:57:17

fuk_18 06.10.2013 22:00:55
rukiş 06.10.2013 22:14:43
arkadasın yukarda maddelediği herşey okuyunca sıfırdan başlamak gibi birsey biryandan korkutucu. iş,aş,ev,ehliyet,kurs,sınavlar Allah yardımcımız olsun bunca özveride bulunurken eşler kıymet bilcekmi ki? bekle babam bekle sonu gelmedi .vAllahı o kadar ki boşa aldım artık mümkün mertebe düşünmemeye çalışıyorum. fuk_18 06.10.2013 23:16:22
Alıntı yapılan: rukiş - Ekim 06, 2013, 10:14:43 ÖS
şu ucuz yolları bana da söyle vizem çıkarsa ufukarkadasın yukarda maddelediği herşey okuyunca sıfırdan başlamak gibi birsey biryandan korkutucu. iş,aş,ev,ehliyet,kurs,sınavlar Allah yardımcımız olsun bunca özveride bulunurken eşler kıymet bilcekmi ki? bekle babam bekle sonu gelmedi .vAllah'ı o kadar ki boşa aldım artık mümkün mertebe düşünmemeye çalışıyorum.
dl_burak 08.10.2013 08:50:10
rukiş 08.10.2013 10:02:44
Alıntı yapılan: fuk_18 - Ekim 06, 2013, 11:16:22 ÖSTeşekkür ederim ufuk güzel ifade etmişsin bir cok örnekle karşılaşıyoruz dediğin gibi kendimden örnek vermek gerekirse türkiyede çalısıyorum bir düzenim var yıllardır. cevre toplum arkadas aile iş. ve almanya serüveni başlarsa sil baştan hersey sen burda masa başı iş yaparken orda temizlik yapacaksın kacınılmaz taaa ki o istetiğin statüye gelmek için cok calısmak lazım en başta dil öğrenmek. Allahtanki kimilerinin hoşuna gitmesede bu benım bastan berı onayladıgım bir durum kendımızı kurtaracak kadar konuya muafık olacak kadar almanca bılgı sevıyemızın olması. ve bu durumda iken almanyadaki eşler bana muhtaçsın bu özgüvenle yaklaşırsa kavga gürültü ve türkiyedeki eşin gururu siler atar bu sefer kendını kurtarma yollarına girişir insan psikolojik bir çöküş aslında düşündüğünde. tabiki herkes bir değil .ehliyet konusuna gelince ben sürücü kursunda çalışıyorum şuan bu işin içindeyim ama avrupa standartlarında değil burdaki sistem geniş kapsamlı araştırmadım belli başlı seylerın dısında dereyı görmeden paça sıvamayalım deyip bu konuyu eger oraya gidersem tekrar konusalım
sana acik konusmak gerekirse daha yeni gecen hafda gorduk sitede arkadas 1 sene sonra bosanmaya kadar gitmisler oturumum ne olcak diye soruyordu yani sunu belirtmek istiyorum her insan bir degil ama evlenmeden önce esler de sorun yok on numara hersey esin biri Almanya'da biri turkiyede kavga yok gurultu yok turkiyeye geliyor es ne kadar birlikde kalsanda taniyamiyorsun ama is almanyaya gelince yani esler vize falan hersey bittikden sonra almanya gelindiginde 2 3 ay icinde bir anda Almanya'daki esde degismeler oluyor sanki evlendiginiz insan o degil yerine baska biri gelmis gibi oluyor belki oz guven den olabilir belki turkiyeden gelen kisinin kendisine muhtac oldugunu bildiginden olabilir ama bir oz guven patlamasi yasaniyor ve bu surecde isler kagva gurultu bosanmaya hatta bosanma gerceklesiyor tabiki bu söylediklerim herkez icin gecerli degil sadece gorduklerim sahit olduklarimi anlatiyorum yani asil is asil zorluklar almanya geldikden sonra basliyor,
ehliyet isine gelincede maksimum tutari 700 euro dur ustunde söyleyenlere yanasmayin ilk olarak ehliyete basvurdugunuzda kurs calisma icin size sifre satmak istiyecek bu 40 ile 70 euro arasi ama internetten online calisabileceginiz siteler var onlar daha uygun asagida detayli link var okursaniz daha cok bilgi sahibi olabilirsiniz
https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=19537.msg224737#msg224737
bizleri aydınlattıgın için teşekkür ederim kendi adıma sürekli takipçinizim .imkanlarım el verdiğincede öyle olacka insAllah . sanırım benim pasaport dönüşü bayramdan sonraya kaldı bu haftada tık yok
fuk_18 08.10.2013 15:57:50