ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanyada oturum ve oturum süresinin unutulmasi

Sayfa: [ 1 ]

the-medusa 08.10.2013 17:37:04

Sevgili Forum üyeleri
Gecen eYlül sonunda Almanya geldim Ekimde ise tURIST vizemin bitisinde Yabancilar polisinden 1 YILLIK oturum aldim .7 AYDIR sigortali calismakdayim Uyum kurslarina devam etmekde gelecek ay bitirmekdeyim buraya kadar hersey hos ama calismakdan oturum VIZEm 08 ,10,2013 yani bugun bitmekdedir ! CARSAMBA GUNU yabancilar polisi kapali oldugu icin persembe günü yeniden oturum icin basvurmaya gidecegim bu durumda oturumun gecmesinden dolayi SINIR disi edilme durumum varmi
Oturum basvurusuna giderken evraklar neler gerekli bilgi verirseniz sevinirim .

NOT Almanyada oturumun gecerliligi 08,10,2013 tarihinde bitiyor ..

EL-TURCO 08.10.2013 21:32:15

öncelikle su sorunun cevabini verirseniz size daha iyi yardimci olabiliriz!
siz almanyaya turist vizesi alarak mi geldiniz yoksa evlenipte mi geldiniz?
Turist vizesi ile gelmis iseniz nasil 1 yillik oturum aldiniz?

fuk_18 08.10.2013 21:39:06

sanirim arkadas evelener geldi yanlis yazdi diger turlu zaten olmasi mumkun degil vizenin bitmesi sorun yaratmaz sanmiyorum gidip oturumunu uzatirsin birsey demezler oyle sinir disi falan olmaz yani

the-medusa 09.10.2013 09:36:02

Evet konuya acarken eksik etüt etmişim gecen sene aile birlesimi ile bayern geldim.Gecen sene Ekimde Yabancılar subesinden 1 yıllık oturum aldıım oturumum süresi bitti işden gücden unuttum yani .

EL-TURCO 09.10.2013 16:30:51

o Zaman is farkli-rahat ol git ausländeramta yada rathausa uzat.bisi olmaz.kolay kolay sinir disi olmaz.benim yegenimin 3 senedir oturumu yok :-)Burda Dogma büyüme ama Türk vatandasi okula gidiyor 12 yasinda  örnek istersen  :-)

Sayfa: [ 1 ]