ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: almanayadan davetiye kimlere gonderilir yardimm

Sayfa: 1 [ 2 ] 3

EL-TURCO 24.10.2013 17:10:51

abin davetiye cikardigi yere ben buna kefil oluyorum geri dönecegine der yanilmiyorsam 3000 euor idi yatirir ve sana davetiye gönderir o kefil oldugu ve davetin ile konsolosluga basvurursun.

24.10.2013 20:56:14

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Ekim 24, 2013, 05:10:51 ÖS
abin davetiye cikardigi yere ben buna kefil oluyorum geri dönecegine der yanilmiyorsam 3000 euor idi yatirir ve sana davetiye gönderir o kefil oldugu ve davetin ile konsolosluga basvurursun.

Geri parasini alir ben döndüğümde  degilmi

EL-TURCO 25.10.2013 12:05:56

adi üstünde kefalet!kefil parasi,tabii alir geri döndügünde.--ama kefil olsa bile bu senin % 100 vize alacagin anlamina gelmez unutma.

25.10.2013 14:45:17

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Ekim 25, 2013, 12:05:56 ÖS
adi üstünde kefalet!kefil parasi,tabii alir geri döndügünde.--ama kefil olsa bile bu senin % 100 vize alacagin anlamina gelmez unutma.

Ben oraya gittim sonra kactim kacak duruma düştüm ve beni bulamadilar o zmnda alamaz demi krdsm kusura bakma kafani agrittim 

fuk_18 25.10.2013 15:19:41

senin niyetin belli oldu yani gidip kalmak istiyorsun kacak olarak o zamanda turkiyeyi unutcaksin ve abinin basini yakacaksin kolay oldugunumu saniyorsun bu kadar bu yuzden bu tur dusunceleri aklindan cikar eger duzgun sekilde gidip vize bitene kadar kalip gelceksen vizeye basvur cikma ihtimali zaten dusuk cikarsa vizen bitmeden don eger gideyim geri donmeyim dersem merak etme abine seni buldururlar orda o zaman turkiyeden cikamazsin birdaha sinir disi edildiginde avupadan

EL-TURCO 25.10.2013 18:18:55

Hay Allahim ya cok güldüm simdi :-) kacacaksan binbir yolu var abinin basini niye yakiyorsun durduk yerde:-) hos sunu bil ki eger ögle bir niyetin varsa Almanyada almancasi olan bile Dogru dsürt is bulamiyor.

TanerE 25.10.2013 18:21:57

@alialakus

Simdi kacak macak olaylarina girdin birdenbire.

Ismini de oldugu gibi yazmissin ki burasi Alman konsoloslugu tarafindan takip edilen bir site. Durduk yere sikintiya düsme ihtimalin oldu.

25.10.2013 22:34:40

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ekim 25, 2013, 03:19:41 ÖS
senin niyetin belli oldu yani gidip kalmak istiyorsun kacak olarak o zamanda turkiyeyi unutcaksin ve abinin basini yakacaksin kolay oldugunumu saniyorsun bu kadar bu yuzden bu tur dusunceleri aklindan cikar eger duzgun sekilde gidip vize bitene kadar kalip gelceksen vizeye basvur cikma ihtimali zaten dusuk cikarsa vizen bitmeden don eger gideyim geri donmeyim dersem merak etme abine seni buldururlar orda o zaman turkiyeden cikamazsin birdaha sinir disi edildiginde avupadan

Niyetim orda kalmak degil  kalmak istesem vize ile gittmem  ben ogrenci olarak oraya gidicektim olmadi para tam cikmadisimdi ben oraya ggidip 5 ay falan kalip ortama ayak uydurabiliyormuyum uyduramiyormuyum onu ogrenmek

25.10.2013 22:36:01

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Ekim 25, 2013, 06:18:55 ÖS
Hay Allahim ya cok güldüm simdi :-) kacacaksan binbir yolu var abinin basini niye yakiyorsun durduk yerde:-) hos sunu bil ki eger ögle bir niyetin varsa Almanya'da almancasi olan bile Dogru dsürt is bulamiyor.

Kacma degil 3 aydan daha fazla kalabilmek kacmanin binbir yolu var

25.10.2013 22:38:52

Alıntı yapılan: TanerE - Ekim 25, 2013, 06:21:57 ÖS
@alialakus

Simdi kacak macak olaylarina girdin birdenbire.

Ismini de oldugu gibi yazmissin ki burasi Alman konsoloslugu tarafindan takip edilen bir site. Durduk yere sikintiya düsme ihtimalin oldu.

Edilsin sanki beni bulduklarinda ne yapacaklar bi git krds ya sıkıntıymis ne sikintisi gelsinler beni bulsunlar ne yapabilirler .   

TanerE 25.10.2013 23:14:19

Alıntı yapılan: alialakus - Ekim 25, 2013, 10:38:52 ÖS

Edilsin sanki beni bulduklarinda ne yapacaklar bi git krds ya sıkıntıymis ne sikintisi gelsinler beni bulsunlar ne yapabilirler .   

Simdi agir ol yavas gel. Sana akil vermedik, adam gibi uyardik.

Elbette sana bir sey yapamazlar. Ama adin madin her sey yazili, sen vize basvurusu yaparken bu saydiklarin olumsuz yönde etkiler, belki de red nedeni olur. Düsünerek hareket et yani.

fuk_18 26.10.2013 00:26:35

turistik vize aldiginda nasil daha fazla kalcaksin 90 gün zaten vize onu acmadan dönmen gerek,5 ay kalman icin hic bir sey yapamazsin vizeni uzatamazsin orda senin niyetin belli zaten birde yasina veriyoruz ilegal islerden uzak durmak lazim eger kafanda turkiyeyi bitirdiysen birdaha turkiyenin adini duymak istemiyorsan kacak gidersin siginma talebinde bulunursun vatansiz kalip yasarsin ama turkiye giremezsin birdaha da sen legal yollardan vazgecme derim

26.10.2013 12:24:26

Alıntı yapılan: TanerE - Ekim 25, 2013, 11:14:19 ÖS
Simdi agir ol yavas gel. Sana akil vermedik, adam gibi uyardik.

Elbette sana bir sey yapamazlar. Ama adin madin her sey yazili, sen vize basvurusu yaparken bu saydiklarin olumsuz yönde etkiler, belki de red nedeni olur. Düsünerek hareket et yani.

Kusura bakma haklisin da bir den oyle dedin diye bende öyle yazdim ozur dilerim

26.10.2013 12:26:09

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ekim 26, 2013, 12:26:35 ÖÖ
turistik vize aldiginda nasil daha fazla kalcaksin 90 gün zaten vize onu acmadan dönmen gerek,5 ay kalman icin hic bir sey yapamazsin vizeni uzatamazsin orda senin niyetin belli zaten birde yasina veriyoruz ilegal islerden uzak durmak lazim eger kafanda turkiyeyi bitirdiysen birdaha turkiyenin adini duymak istemiyorsan kacak gidersin siginma talebinde bulunursun vatansiz kalip yasarsin ama turkiye giremezsin birdaha da sen legal yollardan vazgecme derim

Turkiye silinirmi yav tum herseyim burda  benim amacim daha fazla kalmak ama sonra geri donmek  yani 3 aydan daha fazla kalabilmek bir caresi yokmu ????

TanerE 26.10.2013 13:36:53

Alıntı yapılan: alialakus - Ekim 26, 2013, 12:24:26 ÖS

Kusura bakma haklisin da bir den oyle dedin diye bende öyle yazdim ozur dilerim

Estagfurullah, daha önce yasandi bunlar cünkü burada. Senin de isin zorlasmasin.

Sayfa: 1 [ 2 ] 3