ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Öğrenci vize sonucum hala gelmedi ?

Sayfa: [ 1 ]

serhatkum 14.11.2013 09:42:02

Merhaba arkadaşlar,
Almanya'ya dil kursu için gidecem. İDATA'dan 8 ekime randevu almıştım. 8 Ekimde başvuruyu yaptım fakat hala bir sonuç gelmedi. Kursun başlangıç tarihini ertelettim. Normalmidir bu kadar uzun sürmesi sizce? Elçiliği arıyorum ama telefonlara bakmıyolar. Ups'yi aradım henüz teslim edilmemiş diyolar. İDATA 3 aydan uzun vizeler için biz takibini yapmıyoruz diyor. (kurs 7 ay)

serhatkum 14.11.2013 19:04:12

Bi fikri olan yok mu  halayy:) ?

rtst86 19.11.2013 11:44:13

Alıntı yapılan: serhatkum - Kasım 14, 2013, 09:42:02 ÖÖ
Merhaba arkadaşlar,
Almanya'ya dil kursu için gidecem. İDATA'dan 8 ekime randevu almıştım. 8 Ekimde başvuruyu yaptım fakat hala bir sonuç gelmedi. Kursun başlangıç tarihini ertelettim. Normalmidir bu kadar uzun sürmesi sizce? Elçiliği arıyorum ama telefonlara bakmıyolar. Ups'yi aradım henüz teslim edilmemiş diyolar. İDATA 3 aydan uzun vizeler için biz takibini yapmıyoruz diyor. (kurs 7 ay)

arkadasimmm oncelikle vizeyi nerden aldigina gore bile degisiyor cevap gelmesi lazimdi suana kadar. kabul mektubun orada kalacagin yer filan ayarladi isen tabi ki. gidip bir sormakta fayda var-

KaaanTR 20.11.2013 23:44:24

Ancak Mail yolu ile bilgi alabilirsin bu gibi Sorunlarda. Mail gönder ve 1 hafta bekle eğer ki hala gelmezse cevap gidip sorma imkanın varsa yerinde sor derim.

trapper 21.11.2013 22:08:35

Alıntı yapılan: serhatkum - Kasım 14, 2013, 09:42:02 ÖÖ
Merhaba arkadaşlar,
benim aile birleşimi vizem daha gelmedi 8 agustosta basvuru yaptım..seninkinin gelmemesi normal...daha dün gitmişin..  tickoff:)

Sayfa: [ 1 ]