ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile birleşimi Yardım

Sayfa: [ 1 ]

aragorn 14.11.2013 12:23:04

şimdi benim sorum olcakdı eşim türk vatandaşı almanyada doğma büyüme yaşiyor ama çalişmiyor okulunu yeni bittirdi basının evinde oturuyor beni almanya almak istiyor aynı zamnda hamile olduğu için çalişamiyor bunun için alman devlet bazı kolaylıklar sağlıyormu yoksa çalişması şartmı ????

fuk_18 14.11.2013 13:33:53

türk vatandasi ama hamile diyorsun belki cocuk uzerinden aile birlesiminde bulunabilirsiniz,o zaman belge falan istemiyorlar maas veya ev istiyecekler eger normal aile birlesiminde bulunmak isterseniz o zaman mecbur esinin calismasi gerek kac aylik hamile olduguda onemli seninde a1 belgen olmasi sart aile birlesiminde.

aragorn 14.11.2013 13:37:13

KARDEşİM şİMDİ BEN ALMANCA BİLİYORUM SATEN ONLARIN HEPSİNİ BİLİYORUM BENDEN YANA SIKINTI YOK TEK SIKINTI EşİM ÇALİşMİYOR HAMİLE OLDUĞU İÇİN OKULUNU YENİ BİTİRDİ DİYE DAHA 1 AYLIK HAMİLE şİMDİ HAMİLEYSE NE GİBİ ARTILARI OLURMU ACABA ???

fuk_18 14.11.2013 13:41:16

daha 1 aylik anladim dedigim gibi esin calismiyor diye vize alamicaksin hamile olmasida birseyi degistirmiyor cunku son 7 haftaya kadar calisabiliyor bu yuzden aile birlesimi vizesine basvurdugunda red alabilirsin, cocuk uzerinden basvurmayi deneyin onuda 3 aydan sonra yapabiliyrosunuz yani esin 4 aylik oldukdan´sonra talep edebilirsiniz,firmayi yada konsoloslugu arayip bu konu hakkinda daha detayli bilgi alabilirisn

aragorn 14.11.2013 14:51:55

tamam kardeşim benim cok sağolasın yani 4 aylık olursa cocuk üzerinden birleşim olcak ben şimdi ordaki yabancılarpolisene sordurcam eşime olmadı 3 ay beklerim cocuk üzerindne aile birleşimi yaparsak o zaman ne gibi artıları var ki kardeşim cok soru sordum biliyom şimdide sağlasın tekradan yardımların için.

fuk_18 14.11.2013 17:18:03

aslinda bi artisi yok sadece eger kabul olursa cunku bu dogmamis cocuk uzerinden olacagi icin insiyatif bir durum yani evet de diye bilirler hayirda belli degil tek olumlu tarafi esinden hic birse gelir ev istemezler sadece esinin doktordan alacagi hamilelik bilgileri mutterpass diyoruz onun fotokopisi birde yazi gerekli esin bi sorsun ondan sonra onlar  belirler zaten istenilen belgeleri idata sorabilirsin birde

Sayfa: [ 1 ]