ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Turistik vize ile ilgili yardim

Sayfa: [ 1 ]

Erci-e 20.11.2013 19:27:47

Merhabalar...
Ben Çifte Vatandaşım. Hem Turk Hem alman.
Geçen sene turkıyede evlendım.şuanda Hamıleyım,dogumu Almanya'da gerçeklesdırmek ıstıorum.
eşim için vize almamız lazım.Doğum için oda almanyaya gelicek.
Eşim Mobilyacı Kendi Dukkanı var ( ortağı var )
bağkura kayıtlı ama borcu var..Bu Vıze basvurusunda sıkıntı olurmu?
Vıze ıcın hesapda Para olması gerekıyor.Bu Nekadar olması gerek ?
Kac aylık hesab dökümü istiyorlar.
Seyahat ile ilgili biigi istiyolar Bilet Rezarvasyonu falan. Onu Nasıl yapıcaz Dogumun Tam tarıhı bellı degılkı :(
ziyaretci vizesimi daha iyi olur yoksa Birinin davet Etmesimi?
Davet eden şahsın Nelere Sahip olması gerekiyor?bu konuda detaylı bilgi Verirseniz çok sevinirim.

fuk_18 20.11.2013 20:38:21

Türkiyede yasiyorsunuz sanirim ve Almanya'da dogum yapmak istiyorsun esinizinde gelmesi gerekli turistik olarak yani o zaman yapmasi gerekenler turist vizesine basvurcak davetiye ile yada direk esimin yaninda olmak istiyorum deyip sansa kalmis birsey

EL-TURCO 20.11.2013 22:46:01

Ben Çifte Vatandaşım. Hem Turk Hem alman.
Geçen sene turkıyede evlendım.şuanda Hamıleyım,dogumu Almanya'da gerçeklesdırmek ıstıorum.
eşim için vize almamız lazım.Doğum için oda almanyaya gelicek.

Esinize turist vizesi gerekir.

Eşim Mobilyacı Kendi Dukkanı var ( ortağı var )
bağkura kayıtlı ama borcu var..Bu Vıze basvurusunda sıkıntı olurmu?
Hayir olmaz!

Vıze ıcın hesapda Para olması gerekıyor.Bu Nekadar olması gerek ?

Para olmasi sart degil. hesapta para olmasa bile aylardir yillardir o hesaba para girisi cikis oldugunu gösteren döküm alin yeter.(Tecrübeyle sabittir-sallama Bilgi degil)

Kac aylık hesab dökümü istiyorlar.
3-6 aylik

Seyahat ile ilgili biigi istiyolar Bilet Rezarvasyonu falan. Onu Nasıl yapıcaz Dogumun Tam tarıhı bellı degılkı :(

bilet res, yaptirmayin mantigi yok.res sart degil.

ziyaretci vizesimi daha iyi olur yoksa Birinin davet Etmesimi?

Davetiye olursa iyi olur sonucta kalacagi adres gerekir.

Davet eden şahsın Nelere Sahip olması gerekiyor?bu konuda detaylı bilgi Verirseniz çok sevinirim.
Siz varsiniz bu yeter,rahat olun.sonucta bu is icin ilk defa vize vermiyorlar.onlar bilirler islerini.Allahim huzur ve saglikli bir evlat versin.Koaly gelsin.
Baska sorunuz olursa yazin yardimci olalim.

Erci-e 21.11.2013 19:57:57

evet turkıyede yasıyorum..
Turk kımlıgımle evlendım..
alman kımlıgımde bekar gozukuyorum o yuzden..
Bunla ilgilide sorun olurmu vize alımında kafam karişdi.
vize alan şirketlere sordum:
Ailem Davet Yollasın dedik: Ama o şirket Oyle olmaz dedi ( bı kımlıkde esımın soy adı bı kımlıkde kendı kızlıksoyadım yazdıgı için)
Otel Ve Bilet Rezarvasyonu Yaptırın Yoksa inandirici olmaz dediler..
Eşimin Akrabası Davetiye Yolluyucaktı Onunda Geliri Yetmiyormuş ( yabancılar dairesine (auslanderehordeye Sordu )

Cvp yazan arkadaşlara Cok Tşkler.........

EL-TURCO 21.11.2013 21:02:37

--resmi olarak evlisiniz,kimlikte ne yazdigi önemli degil,ona bakarsin bende yillardir evliyim ama kimlikte bekarim,ismini pcye verdimi zaten ne oldugun cikiyor.

Siz cocugun dogumunu Almanya'da yaptirmak ve cocugun alman paßi almasi icin istiyorsunuz.Aileniz neden davetiye gönderemeyecekmis?sacmalamis sirket!!!neye dayanarak yok diyorlar!Bir insan bilmiyorsa bilgide vermemesi gerekir.yanlis bilmektense bilmememek daha iyidir.
Davetiyeniz olunca zaten Hotel res. ihtiyaciniz yok.Ucak biletini vize cikmazsa iptal edilecek sekilde reservasyon yaptirin.ama dedigim gibi almasanizda olur.ben 5-6 defa Turist vizesi aldim zamaninda;ki gidecegim gelecegim Zaman belli olmasina ragmen bir defa Ucak bileti vermedim.
en saglikli Bilgi Burda.bosverin geri kalanlari https://www.izmir.diplo.de/contentblob/2966564/Daten/2963629/kurz_besuchsreisen_tr.pdf
https://www.izmir.diplo.de/contentblob/2966466/Daten/3349633/Allgemeine_Hinweise_tr.pdf

Sayfa: [ 1 ]