ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: VİZE-ÇALIşMA-YERLEşME İZNİ ALMANYA

Sayfa: [ 1 ]

ertu6161 30.11.2013 22:51:37

Öncellikle Selamlar , ben almanyada iş kurmak istiyorum cafe bir kasabada almanyada,Türkiyede bordo pasaport aldıktan sonra , kursa gittikten sonra dil sınavlarını hallettikten sonra , sigorta işlerini hallettikten sonra vs vize almak kolaymıdır almanyada ? calışma izni yani kısaca nasıl alınır kalıcı kalmak istiyorum yani direk sınırsız oturma izni vermeselerde olur uzatmalı vs olmuyormu herşeyi halletmenin kolayı nedir lütfen yardım edin arkadaşlar .

fuk_18 30.11.2013 23:44:28

almanyada is kurarak vize almak icin en az 500 bin euroluk bir is yapmaniz lazim onun haricinde vize almaniz zor yada bir is yeri sizi istiyecekde buda artik zor iyi bir mesleginiz yok ise oda olmaz

Alıntı yapılan: ertu6161 - Kasım 30, 2013, 10:51:37 ÖS
Öncellikle Selamlar , ben Almanya'da iş kurmak istiyorum cafe bir kasabada Almanya'da,Türkiyede bordo pasaport aldıktan sonra , kursa gittikten sonra dil sınavlarını hallettikten sonra , sigorta işlerini hallettikten sonra vs vize almak kolaymıdır Almanya'da ? calışma izni yani kısaca nasıl alınır kalıcı kalmak istiyorum yani direk sınırsız oturma izni vermeselerde olur uzatmalı vs olmuyormu herşeyi halletmenin kolayı nedir lütfen yardım edin arkadaşlar .

ertu6161 01.12.2013 22:07:25

Alıntı yapılan: fuk_18 - Kasım 30, 2013, 11:44:28 ÖS
Almanya'da is kurarak vize almak icin en az 500 bin euroluk bir is yapmaniz lazim onun haricinde vize almaniz zor yada bir is yeri sizi istiyecekde buda artik zor iyi bir mesleginiz yok ise oda olmaz

500 bin euromuz olsa burda kalırdık  :haha: :haha:

Sayfa: [ 1 ]