ertu6161 10.12.2013 16:03:10
Alıntı yapılan: ScreaM18 - Aralık 09, 2013, 01:22:42 ÖÖ
Ertu6161 kardes...Fuk_18 isimli arkadasimiz güzel bi sekilde aciklamis ama 61´den trabzonlusun herhalde ..![]()
yanlis anlama sakin!!!! bi de kisaca ben özetliyim...
evlilik yapmadan almanyaya giris icin bilinen bi cok yol var herhalde...simdi bunlarin üzerinden gecelim tekrardan![]()
![]()
1-turist 2- firma sahibi olarak 3-ögrenci olarak 4-i$ci olarak 5-kacak olarak![]()
![]()
simdi sen bunlardan bi tanidik beni cagiriyosa diyosun;bu seni cagiran kisi gerekli kriterlere sahipse(gelir,ev gibi bazi sartlar....)tabiki turist olarak gidebilirsin..1 kac hafta fln ...bunu yapicak kisi cok zahmete girecek...
egerki seni cagiran kisi hem tanidik hem bi is yeri sahibiyse gitmen tabiki daha kolay olur..( tabi ondada gerekli kriterlerin bulunmasi gerekli,mesela kalacagin yeri,alacagin maa$i,sigorta masfaflarini...vs karsilayabilecegine dair gerekli yerlere imzayi atmasi lazim..ama bunun kar$ilinginda finansamt´á sene sonuna yüklü bi para ödemek zorunda kalicak,,diyelimki bu $artlarin hepsi tamam!!!...ama gittigin zaman zannetmeki süresiz oturum fln gibi haklarin olucak!!!...)neticede belirli bi süre calisabileceksin...häää gidiyimde sonradan kacak kalsamda olur diyosan,sana kalmis bi sey derim..yine gün gelince evlilik icin bi ton para harcayip isleri dahada sikintiya sokmus olucaksin...tabiki karar senin ama bazi seyleri düsünerek yola devam etmek iyidir...daha cok sey yazilir ama burada bitirelim..sorun varsa elimden geldigi kadar cvplarim..iyi günler
ScreaM18 10.12.2013 16:09:41
ertu6161 10.12.2013 16:24:31
Alıntı yapılan: ScreaM18 - Aralık 10, 2013, 04:09:41 ÖSTeşekkür ederim tekrar , dediklerinize uyucam.
ertu kardes...valla benim sana tavsiyem,bu firmasi olan tanidiigin seni alsin önce bi almanyaya götürsün isci olarak,gerekli yerlerle konussun,imzlari atsin,sen bi oraya git hayirlisiya
,,3 ay-3ay oturum bile verseler cok sükür de...kafana takmaya gerek yok..süresiz islerinide oraya gidince gittigin yerdeki yabancilar polisinden daha kolay edinirsin...