ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Lütfen aile birlesimi icin acil yardim

Sayfa: [ 1 ]

Simay2727 09.12.2013 15:23:59

Merhaba arkadaslar, benim esim ankara alman konsolosluguna 05.12.2013 tarihinde aile birlesimi cocuk üzerinden basvuruda bulunda, daha önce bir bosanma gectigi icin basindan bosanma karari istemisler almancasiyla, ve birde kizi var 5 yasinda onu sonradan getirecek ailesi bakacak gelene kadar " o cocuk ne olacak" gibi soru sormuslar, esimde ailem bakacak demis, sorun olabilecegini söylemisler. Esim evraklarini birakti konsoloslukta bende ona bosanma kararini faxladim, yetisememis kapidan verebilmis anca kapanma saatine denk geldigi icin, sizce bir sorun cikarmi?????? :-[
Eger yetisemezseniz posta ile gönderirsiniz diyede adres vermisler.
Vize ücreti ödememis alman vatandasi oldugumuz icin 0-, euro yazan birde makbuz vermisler

tugce_doerjer 09.12.2013 19:46:49

verdiginiz evrak ilk is gununde ellerine ulasir merak etmeyin. siz yine de evraki posta yolu ile yollayin.ileride elimize gecmedi diye birsey soylerlerse gonderi makbuzunuz olsun elinizde. esinizin cocugunun olmasi sorun olabilir demisler zaten size.sonucta vize verdikleri zaman cocugunu almanyaya yanina aldiracagini hesaba katip ona gore karar verirler.  insAllah sorunsuz hallolur vize islemleriniz.

Simay2727 09.12.2013 22:16:31

InsAllah tsk ederim :-[

Sayfa: [ 1 ]