ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Vize geldi - Surecler

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

dejavu1347 25.01.2014 13:56:09

Alıntı yapılan: figu - Ocak 25, 2014, 01:22:49 ÖS
haklısın dostum :) sasirdim ama cidden lakin ankara izmir istememeleri istanbul istemeleri büroKrasi boslugunu var demek gerci Türkiye burası haklısın ben tercüme ettireyim furkan'a müracat...ayrıca whatsap cevap yazdım galiba senın msj sesi kısık gec goruyon  ya:)

Telefon şarjdaydı farketmedim :)

cese 30.01.2014 18:09:31

Arkadaşlar merhaba,
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Öncelikle aile birleşimi vizemi aldığımı belirteyim,ancak belgeler yabancılar polisine falan gitmedi.
ben 15marttan itibaren istedim ancak vizeyi 30Ocak-29Nisan arası verdiler.

Ben 15martta almanyaya gittiğimde sadece 1,5aylık vizem kalmış oluyor. Gider gitmez (öncesinde randevu alarak) yabancılar polisine gittiğimde,oturum almam vizem bitmeden yetişir mi? bu süreç nasıl ve ne kadar sürüyor? daha önce evrakların polise gitmemesi neyi değiştirebilir?

oturumu beklerken vize biterse sorun oluyor mu yoksa başvurduğumuz için beklerken geçen süre tolere ediliyor mu?

sıkıntı olacaksa vize bölümüne tarihi ileri bir tarihle değiştirmeleri için başvuruda bulunacağım.

bilgisi olan arkadaşlar sorularıma cevap verirlerse çok memnun olacağım.
şimdiden teşekkür ederim.

EL-TURCO 30.01.2014 19:37:21

sn cese almanyaya ayak bastiginizdan itibaren bagli bulundunuz Rathaus yada ausländeramta gidip oturumunuzu uzatirsiniz.basvuru yaptiginiz günden itibaren oturumunuz uzatilir.dert etmeyin  yarim saatlik is oturum uzatmak!

Sayfa: 1 2 [ 3 ]