ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: konsolosluğun pasarportu ups teslim süresi

Sayfa: 1 [ 2 ]

tugce_doerjer 21.01.2014 19:48:16

Alıntı yapılan: Geeflow - Ocak 21, 2014, 05:11:23 ÖS
selamun aleyküm hayirli aksamlar bu ups takip nosu ne oluyor bana kimse bisey vermedi ankarada öyle bi numara bilgisi olan varmi

ups numarasi elinizdeki ups makbuzunun uzerinde yazar.oradan numarayi bulabilirsiniz.sonra ups sitesinden kargonuzu bu numara ile takipedebilirsiniz

fakat bu numara sadece kargo sirketi sizin pasaportunuzu konsolosluktan teslim aldiktan sonra kullanilir.ondan once hicbir ise yaramiyor.zaten kargo firmasi pasaportu teslim alinca sms atiyor.ayni gun yada ertesi gunu geliyor evrakiniz.

tugce_doerjer 21.01.2014 19:49:43

Alıntı yapılan: Geeflow - Ocak 21, 2014, 05:20:56 ÖS
simdi arkadaşlar ben 20.12.2013 de randevuya gittim ve halen benim evraklar alm gitmemiş dün esim yabancilar subesini aradi ordaki kadin öyle demiş normalmi bu sürec

onlar gelmedi der ama evrak gelmistir.sadece sirasi gelmedigi icin isleme alinmamistir. evraklar almanyaya gonderiliyor.sizin sansiniz 15 gun tatil vardi noel ve yilbasi.ona denk gelmis evrakiniz.yakinda haber alirsiniz insAllah

Sayfa: 1 [ 2 ]