MaEsTrO
15.01.2014 20:34:05
Vizedir o vize. Simdiden hosgeldiniz Duisburg'a.
bende vize olduguna inanıyorum tebrikler yarın elinizde olur bence pass valizi hazırlamaya baslayın derim willkommen duisburg
arzuguvenc
15.01.2014 20:37:25
Kesinlikle yazacağım arkadaşlar inşAllah vizedir yaa ve inşAllah tüm bekleyen arkadaşların çıkar yeter artık çektiğimiz bu kadar çile
arzuguvenc
15.01.2014 20:39:54
arzuguvenc
15.01.2014 20:41:29
sizin daha önce turist olarak red yemenız bence hızlı olmus cunku daha oncede evrak yaptınız için olumsuz birsey yok oyuzden hızlı onay verilmiş bu kesınlıkle vize inanabılırsın okey:)ıns benımde oyle olur
tugce_doerjer
15.01.2014 21:03:35
alman esten evrak istemiyorlar.bazi yerler istiyor ama genelde alman es cagirilmiyor bile yabancilar subesine.zaten kendigi vizeye basvururken fotokopilerini vermis.vermese bile alman esten istenen evraklar yeterli yabancilar subesi icin...
insAllah vizedir.1 haftada vize alan oldu burada.hayirlisi Allahtan. ama red alsaydiniz posta ile ret bildirirlerdi.
arzuguvenc
15.01.2014 21:13:12
İnşAllah arkadaşlar vizedir yarın kesinlikle yazacağım sonucu inşAllah sabahı edebilirsem
Bekleyen bütün arkadaşlarımın hakkında hayırlısı inşAllah hepimiz güzel haberler alırız çok zor bi süreç bunlar herkes çok iyi biliyor zaten.
bence has almanla sonradan almanlar arasında ayırım yapılıyor =)
bencede arzu sizinki vizedir sımdıden hayırlı olsun =)
bizden kim bilir neler isticekler alman olmamıza ragmen
uk1987
15.01.2014 22:13:43
valla tbrkler arzu 1 hafta rekor süre olmasi lazim vize icin..ne cabuk evraklar almanyaya geldi sonra türkiyeye gönderilip islendi

hayirli ugurlu olsun bendende
arzuguvenc
16.01.2014 12:54:08
Merhaba arkadaşlar kargom geldi ve vize değil eksik evrak bildirimi ne alaka bilmiyorum ama eşimin anne babasının vatandaşlık belgesini ve fotokopisini istemişler eşim gönderecek teslim edeceğim inşAllah hızlı bi şekilde sonuçlanır
tugce_doerjer
16.01.2014 12:56:40
arzu senin esin ve ailesi sonradan mi alman oldular?yoksa almanlar mi? almanlardan boyle bir evrak istendigini ilk defa duyuyorum o yuzden sordum.
enteresan gercekten ailesi ne alaka mantık bulamadım
arzuguvenc
16.01.2014 13:01:00
Anne babası sonradan Alman oldu daha önce çifte vatandaşımış eşim Doğunca Alman olmuş direk birde gelen evrakda istenilen evrakların yazdığı cümlenin başında büyük harfle NKÖ yazıyor bi anlamı var mı acaba eşime sordum bilmiyor konsolosluğu aradık ulaşamadım acaba başka bi evrak falan mı tereddüt ettim
esiniz alman vatandası işi gücü varsa anası babası sonradan alman olup olması ne alaka dogrusu enteresan ama hayırlısı inş üzülmeyin düzelir ayrıca konuya tecrübeli arkadaslarin okuyup degerlendırmesı daha dogru olacaktır