ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Başvuru sonrası almanya!

Sayfa: [ 1 ]

diyetisyen 14.01.2014 13:11:23

Merhabalar arkadaslar bir konuda sorum olacak benim deneyimli arkadaslardan yardım istiyorum. Ben 07.01.2014 tarihinde İzmirden basvurumu yaptım. Nikahımızı Türkiyede onceden kıymıştık. Fakat düğünümüz şubat 9 da inşAllah düğünden sonra eşimle birlikte dönerimmm temennim bu duyuyoruz 1 ay icinde alanları insAllah bende onlardan olurum. Simdi sormak istediğim ;

1. soru: Esim 27 Ocakta düğün hazırlıkları için Türkiyeye gelecek dosyalarımın oraya gönderilmesi sizce ne zaman olur?
2. soru: Yarın eşim yabancılar polisine gidecek evraklarım gelmemiş ise acaba eşimden istenecek belgeler varsa onları evraklar gelmeden temin edebilir mi? (Eşim Alman vatandası)
3. soru: sizce subatın sonuna doğru vizem cıkar mı??  kur;)

Cevaplarınız için simdidden teşekkürler...

fuk_18 14.01.2014 14:54:27

daha önce de sorulmus sorular bunlar yine yazalim sorulduguna gore

normalde evraklar basvurudan 1 hafda icinde almanya gidiyor ama esinin bulundugu yerdeki yabancilar dairesine ulasmasi zaman alabiliyor 27 sine kadar normalde gitmesi gerek evraklarin,

esinden istenilecek belgeler cok degisiyor yani herkez burda birsey yazsa tutma ihtimali yuzde 40 cunku herkez ayni seyi istemiyor bazisi hic birsey istemeden onay veriyor vizeyi veriyolar esinden istenilecek belgeleri esin yabancilar dairesine giderek aslinda ogrenebilir ama esine bakan memur uyuz birsey ise soylemez evraklari size mektupla bildircez derler bu sekilde olursa esin ne istediklerini bilemeyecegi icin önceden evrak hazirlayamaz,

vizen ise kimse bilemez ne zaman cikacagini bekleyenleri sende görüyorsun bu siralar cok bekletiyorlar hani sansin yari yariya diye bilirz

diyetisyen 14.01.2014 15:22:11

tesekkürler görüşün için...

1963 14.01.2014 22:49:14

vizen o tarihte cikabilirde cikmaya bilirde esinin yasadigi yerdeki yabancilar dairesine bagli birazda benimde esim alman vatantasi 24 günde vizem geldi esim    basvurumdan15 gün sonra aradi sordu yabancilar dairesine sadece kimlik fotokopisi istediler faksladi bir hafta sonra vizem geldi istedikleri evraklar her bölgeye ve her memura göre degisiyor bunuda kimse bilemez negibi evraklar isteyeceklerini sadece kimlik fotokopiside isteye bilirler maas bordrosuda isterler kira sözlesmeside memurun o andaki düsüncesine bagli tabiiki genelde ne gibi evraklar istedikleri belli ama sizden ne istiyecekleri ve nezaman istiyecekleri belli olmaz insaAllah istediginiz tarihte vizeniz elinize ulasir

diyetisyen 16.01.2014 21:38:17

çok teşekkürler 1963 bugun 9 gun oldu belki gelmiştir diye eşim yabancılar polisine gitti haftaya pazartesi veya salı gel demişler . Dortmund ta yaşıyor bence diğer yerlere gore biraz daha az göc alan yer inşAllah sonucu bir an once ogreniriz

Sayfa: [ 1 ]