ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Lüzumu üzerine TÜRKiYE DE ASKER KACAGI YOKLAMA KACAGI KONUSU HAKKINDA BILGI..

Sayfa: 1 [ 2 ]

oito8 18.01.2014 17:38:02

oguzhan tam 1 hafta once almanyaya geldim 83 dogumluyum ve senelerdir asker kacagiyim.havaalaninda ne bir kagit imzaladim ne bir soru sordular elimi kolumu sallarayarak ucaga bindim ve almanyaya yerlestim.havaalaninda korkmayin ama yine tribe gircek olursaniz ucusunuzu haftasonuna alin ki eger kagit falan imzalatirlarsa ucagi kacirmayin ;)

oito8 18.01.2014 17:40:13

hasan kardes hic tutulma al haftasonuna biletini atla ucaga cik yurt disina..tam 1 hafta önce ayni sekilde geldim almanyaya.83 dogumluyum ve eminim senden daha fazla suredir asker kacagiyim bana guven  alkis:)

oguzhan_21 18.01.2014 19:57:04

Alıntı yapılan: oito8 - Ocak 18, 2014, 05:38:02 ÖS
oguzhan tam 1 hafta once almanyaya geldim 83 dogumluyum ve senelerdir asker kacagiyim.havaalaninda ne bir kagit imzaladim ne bir soru sordular elimi kolumu sallarayarak ucaga bindim ve almanyaya yerlestim.havaalaninda korkmayin ama yine tribe gircek olursaniz ucusunuzu haftasonuna alin ki eger kagit falan imzalatirlarsa ucagi kacirmayin ;)

Bende cocuk üzerinden basvuru yapacagım  ve askerlik durumumda su anda kesin olarak Bakaya durumundayım:)
Ben direk havaalanını aradım emin olmak için , valla bana eğer GBT de cıkarsa mesai saati içinde direk alır subeye götürürüz dediler (Tabi kimse engel olamaz sadece asker kacagı diye, yurtdısı cıkısına 1 sonraki gün gidersiniz olur biter )
Sende anlamadıgım olay , Hiç mi GBT de cıkmadı ?

oito8 18.01.2014 20:25:40

Alıntı yapılan: oguzhan_21 - Ocak 18, 2014, 07:57:04 ÖS
Bende cocuk üzerinden basvuru yapacagım  ve askerlik durumumda su anda kesin olarak Bakaya durumundayım:)
Ben direk havaalanını aradım emin olmak için , valla bana eğer GBT de cıkarsa mesai saati içinde direk alır subeye götürürüz dediler (Tabi kimse engel olamaz sadece asker kacagı diye, yurtdısı cıkısına 1 sonraki gün gidersiniz olur biter )
Sende anlamadıgım olay , Hiç mi GBT de cıkmadı ?

yok dostum hic bir sey cikmadi sen dediklerimi yap sikinti yasamazsin

Sayfa: 1 [ 2 ]