ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile Birlestirme Hakkinda Sorun

Sayfa: 1 [ 2 ]

kadriye_01 30.01.2014 01:30:51

slm benim anlamadıgım bir konu daha var bu almanya alman vatandası olanlarınmı evliliğini 6 ay gibi bir sürede tanıyor  bu konuya acıklık getirirseniz sevinirim bende subat 2008 de evlendim trde ve esim evlilik cüzdanıyla almanyaya gitti (eşim tr vatandaşı)(zaten türk evlilik cüzdanı uluslararası ) evlendiğini bildirdi ben hazıranda vize için müracaat ettim benim sınavım o tarihte bittiği için o tarihi aldım yani hemen kayda gecti  sadece su oldu mesela esimin vergi ile ilgili kesintisinde degişiklik olmadı eşin burda olması lazım dediler yani vergi çok verdi ayrıca sunuda yazmak isterim ben bilmem kaç gün bekleyemem diyen arkadaşlara herseyin hayırlısını dileyin ben 2 defa red almıs biri olarak bu süreci 4.5 yılda tamamladım hayır ve ser ALLAH dandır diyerek çok kötü günler geçirerek atlattım şükür nerdeyse 1.5 yıldırda almanyadayım ALLAH vize bekleyen herkesin vizesini en kısa zamanda cıkartamsı dilegıyle ALLAH yar ve yardımcımız olsun

kadriye_01 30.01.2014 01:33:28

slm eşinizin gelmesine gerek yok benim tanıdıdgımın bayan tesadif burdaydı yani bebek ve annesi tesadüf trdeydi eşiniz ordan yollasın, mesela o tanıdık dedigim gibi alanyada ikametiydi izmire gitmedi antalyadaki konsoloslukta yaptı tüm işlemlerini

Sayfa: 1 [ 2 ]