ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: esimden istenen belge ne yapacagiz???

Sayfa: [ 1 ]

diyetisyen 01.02.2014 16:36:10

Arkadaslar merhaba ben daha once yazmistim 7 ocakta basvurumu yaptim. Esim gittiginde yabancilar polisine iki hafta sonra bir problem yok dediler. Ama bugin bir mektup gitmis almanyadaki eve ve esim suan turkiyede benim yanimda. Istedikleri belge esimin pasaportu ve evin yakit ucretinin belgesi. Esimin pasaportu yok cunku alman vatandasi. Birde taaa27 subata randevu vermialer eaim turkiyeye gidecegim eksik varsa halledeyim demesine ragmen...

Bizim 9subatta dugunumuz var . Sorum su. Sizce wsim yabancilar polisini arayip pasaportum yok benim yakit belgesinin fax ini yollayalim dese turkiyedeyim dugunim var dese kabul ederlermi? Ikincisi bunu kabul.etmezleese sizce randevuyu daha eeken bi tarihe cekerlermi??? Ne yapmalıyım yardimlaronizo bekliyorum

fuk_18 01.02.2014 16:58:53

pasaportu yok ise kimlik fotokopisini yollucak,nebenkosteni ise kira kontratinda yazar onu oldugu gibi taratip gönderir almanyada kim varsa anne babasi yada kardesleri,esinde kimlik fotokopisini taratip email atar almanyadaki kisiye o kiside cikartip yazicidan ya mektup ile gonderiri yada kendisi verir

dejavu1347 01.02.2014 17:32:49

fuk_18 'in dediği gibi yap. Sakın düğünümüz var gibi bişey söyleme onlar zaten sizin evlenip geldiğinizi düşünmesi lazım. Üstüne bide daha düğün bile yapılmamış düşüncesiyle vizeni zora sokarsın

diyetisyen 01.02.2014 18:58:50

Peki su randevu isini ne yapacagiz randevu yu belge icin ni vermislerdir yoksa baska birsey icin mi?

diyetisyen 01.02.2014 19:02:13

Kira kontratini yollamis onda yazmiyormus galiba nebenkosten pztsi komsusu yardimci olup goturecek bakalim

zeynepp_87 01.02.2014 23:52:00

bendede kira kontratinda yaziyodu tüm bilgiler ve bu yeterli dendi.
evraklari verdikten sonra tekrar görüsme icin mi bir randevu verdiler size diyetisyen?

diyetisyen 02.02.2014 13:13:26

Hayir mektup gelmis mektupta belge eksikligi yaziyormus ve 27subata randevu vermisler. Sanirim belgeleri getirmesi icin diye düşünüyorum sizce baska birsey mi ???

zeynepp_87 02.02.2014 14:39:58

herhalde o 20 gün süre ile alakalidir. bendede bilmem kacinci ocagina kadar tüm evraklari getiriniz yaziyodu.
sizlede görüsme yapmadi yabanci dairesindeki bayan degil mi diyetisyen?
tuhaf geldi biraz ama isimede gelmedi degil :D
heycandan yanlis birsey deme ihtimalim kalmadi en azindan :D

diyetisyen 02.02.2014 18:28:48

InsAllah oyledir bosuna bekletmezler :((

diyetisyen 03.02.2014 09:35:05

Türkiye den ariyoruz acmiyolar ybncilar dairesi sinir oldum

Sayfa: [ 1 ]