ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Alman Vatandasiyim. Maas bodromu istiyolar

Sayfa: [ 1 ] 2

Konyali42 01.03.2014 20:33:48

Arkadaslar

Esim 14. Subat vize basuvurusna gitti Istanbul alman konsolosuna. Bugün Yabancilar Dairesinden Mektup geldi alkis:) alkis:)
Bir sorum olucakti. Ben dogumdan beri Alman vatandasiyim. Suan Ausbildungdayim. o yüzden Maasim fazla yüksek deil. Benden Maas bodrosu. kira sözlesmesi. kimlik ve suan hala iste calsigim iicn bir belge göstermemi istediler.
Ben forumda alman vatandaslarindn istemezler sandim. Simdi korkuyorum  :-\ :-\ :-\ :-\ ya red cikarsa..
YARDIMM EDIN BANA.. napmaliyimmmmmm  offoff:) offoff:) offoff:)

diyetisyen 01.03.2014 23:00:15

Benim eşimde alman vatandaşı bizdende istediler. Ama Alman vatandaşlarından istenmiyor genelde bence sen belgelerini verirken bu kanunu hatırlat o sekilde ver

vatan5549 02.03.2014 09:42:42

Herkese selam! Arkadaşlar bılen varsa bi yol göstersin doğacak olan alman vatandaşı çocuğum üzerinden başvuru yaptım eşim 6 buçuk aylık hamile almanya dogma buyume suresız oturumu var türk. 13 gün oldu başvuralı dogumdan önce vizemi alabilirmiyim veya ne yapsak bilen varmı

Konyali42 02.03.2014 14:35:19

Alıntı yapılan: diyetisyen - Mart 01, 2014, 11:00:15 ÖS
Benim eşimde alman vatandaşı bizdende istediler. Ama Alman vatandaşlarından istenmiyor genelde bence sen belgelerini verirken bu kanunu hatırlat o sekilde ver

peki esin bütün sartarli yerine getirdimi. yoksa eksik birsey oldugu halde vize ciktimi??

guru 02.03.2014 14:57:46

merhaba konyali sana mesaj atmistim bisey sormustum bakabilirmisin acaba =)

Konyali42 02.03.2014 15:12:54

pardon yazdigini hic görmedim :))))

vatan5549 02.03.2014 18:22:05

Yokmu yardım edecek biri

zeynepp_87 08.03.2014 01:31:20

konya; bende alman vatandasiyim ve bendende istediler. benim gelirimde cok düsük ögrenci oldugum icin ama kanunu hatirlattim. bir sorun cikarmadilar ve vizesini verdiler esimin ^^
bence sendede bir sorun cikartacaklarini sanmiyorum. maas yüzünden ret verme haklari yok cünkü ^^

vatan: basvurduysan beklemek düser sana (:
kismetse yetisirsin belki doguma. cocuk alman vatandasi olcagi icin büyük ihtimalle ret yemezsin diye düsünüyorum ama fazla bilgim olmadigi icin bu konuda yanlis birseyde demek istemiyorm ^^

Konyali42 08.03.2014 13:12:50

Alıntı yapılan: zeynepp_87 - Mart 08, 2014, 01:31:20 ÖÖ
konya; bende alman vatandasiyim ve bendende istediler. benim gelirimde cok düsük ögrenci oldugum icin ama kanunu hatirlattim. bir sorun cikarmadilar ve vizesini verdiler esimin ^^
bence sendede bir sorun cikartacaklarini sanmiyorum. maas yüzünden ret verme haklari yok cünkü ^^

tsk ederim beni biraz olsun rahatlatabildin  alkis:) ama yorumlarina baktimda avukat tutmussun... bendemi öyle yapsam.. isi yokusa süremelrni istemiyorum. görüsmem 5 gün sonra... bqya bir korkuyorum acikcasi...  ??? ??? ??? ???

zeynepp_87 09.03.2014 00:35:16

yok hayir avukat tutmadim, bir tan avukata danistim. o avukat eger sorun cikarsa ben devreye girerim demisti, bosuna masraf yapma simdiden ortada hicbirsey yokken demisti. iyi bir avukata denk gelmistim. genelde cogu avukat sirf bir danisma icin cok para alabiliyo. mailimdede avukatim var diye yazdim tabi yoktu :P :D
kanunlardan haberdarmis gibi yapmak ise yarayabiliyo, fazla ugrastirmiyolar fikrimce ^^

Konyali42 09.03.2014 01:30:48

Alıntı yapılan: zeynepp_87 - Mart 09, 2014, 12:35:16 ÖÖ
yok hayir avukat tutmadim, bir tan avukata danistim. o avukat eger sorun cikarsa ben devreye girerim demisti, bosuna masraf yapma simdiden ortada hicbirsey yokken demisti. iyi bir avukata denk gelmistim. genelde cogu avukat sirf bir danisma icin cok para alabiliyo. mailimdede avukatim var diye yazdim tabi yoktu :P :D
kanunlardan haberdarmis gibi yapmak ise yarayabiliyo, fazla ugrastirmiyolar fikrimce ^^

haa tamam ozaman :D ne bilim ozaman bende görüsmede kadina neden maas bodromu fln istediniz diye mi soriym?? giciklik olmazmi sence?cok bilmislik yapmakta istemiyorum,zirtladmasin sonraa -.- ufffffffff kac gündür uyuyamyiorum he :))))

Konyali42 13.03.2014 18:31:50

arkadaslar bugün istenilen belgerin hepsini teslim ettim. söyledim kadina aslinda istiyemessinz diye fln dedi yeni kanuna göre istiyebirliz, kirtik durumda sizler türkyiede yasiyabilrisnz gibi birsey varmis. öylee karar verebilyioralrmsi.. cok korkuyorumm insAllah sikinti cikmaz. benden yana onay veriyorum dedi cünkü... Sizcee red gelme ihtimali varmi??

guru 15.03.2014 11:31:05

sen kanunlarda alman vatandasisin, almanca bir forumda okudum o bahsettikleri yasa bir mahkeme sonucu baska birisi dava etmis kaldirilmis bile... yani red gelmez

diyetisyen 15.03.2014 11:59:12

Alıntı yapılan: Konyali42 - Mart 02, 2014, 02:35:19 ÖS
peki esin bütün sartarli yerine getirdimi. yoksa eksik birsey oldugu halde vize ciktimi??

Butun sartlari yerine getirdi hersey tamm dediler hala bekliyoruz

Sayfa: [ 1 ] 2