ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya üniversite vizesi, eğitim vizesi nasıl alınır?

Sayfa: [ 1 ]

faceyyy 07.03.2014 15:53:33

merhaba arkadaşlar
dil kursu + üni vizesi için başvuracam almancanın a sini bilmiyorum motivasyon mektubu istiyorlar bi şekilde yazsam orda bana almanca bişeler sorarlarmı bi sorun çıkarmı görüşmede yanına Türkçesinide yazayım mi ? bunu yazdıktıktan sonra ayrıntılı öz geçmişe gerek varmı yoksa onuda yazmamız mı lazım :) bide diplomanın almanca tercümesi diyolar bende ilişki kesme belgesi var onunda 1 senesi doldu bunda da sorun çıkarmı lütfen yardım edin çatlıcam yoksa bu şüphelerden.

fuk_18 07.03.2014 15:56:38

almanya üniversite icin sartlari biliyorsun sanirim ya 2 yillik okulu bitirmis olcaksin yada 4 yillik uniyi kazanip almanyadaki uniye kayit yaptircaksin,bunun disinda dil sorun degil zaten universitelerin kendu bunyesinde dil kurslari var onlar veriyor 1 sene dil kursu hazirlik

faceyyy 07.03.2014 19:39:02

4 yıllık üniversite mezunu olmaz mı ?

fuk_18 07.03.2014 20:04:48

mezun olduysan mezun oldum demedinki,diplomani alcaksin o zaman elinde olcak ondan sonra yuksek lisans yada master icin basvurursun uniye alirsalar maddi sorunun yoksada vizeni alirsin

faceyyy 07.03.2014 21:12:16

almancası "bachelor" türkçesini bilmiyom?

Sayfa: [ 1 ]