ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile birlesimi yaptim Vize kac gun surer

Sayfa: [ 1 ]

Break4Love 10.03.2014 20:49:12

Oncelikle İYİ forumlar Herkeze Selamlar Allah  vİZE BEKLEYENERE saBIR sEBAT vERSİN

Ben cocuk uzerinden  22  Subat  da   Aile birlesimi Vize Basvurusu Yaptim  Ve Esim Ayin 5 de Yabancilar Polisine Gitti   Dosyalar Ellerine Ulasmis AmA yOGUN oLDUKLARİ İCİN  2 ay surebilir denildi  veya 3 ay

Simdi Benim Merak Ettigim Konu Su esim Orda Baba Annesi gilde Kalior Bi sorun Olurmu ev 90 metre kare ve 4 kisi kalior esimle bebegiyle 6 kisi Ben olmadan Esime Ev Alamiormus daha dogrusu kucuk gordukleri icin Vermiyolarmis 

2. Sorum BEn Orda Ne is Yapacagim Bayan 6 ay kursa gideceksiniz dedi Ben orda Calismadan Nasil Gecinecegim

3.Vede Bunun bELİ Bİ GUNU YOKMU

4 Ben Konsolosluga Mail Atigimda Sunu Gonderdiler

gönderiniz için teşekkür ederiz.

Evraklariniz 28.02.2014 tarihinde ilgili yabancilar dairesine
gönderilmistir. Islem süresi ortalama 8 haftadir.

Vize işleminiz için Almanya'daki sorumlu yabancılar dairesinden cevap
beklenmektedir. Yabancılar dairesinden onay gelmeden, Konsolosluk vize
işlemlerine devam edememektedir.

Dolayısıyla işleminiz biraz daha zaman alacaktır.

Saygılarımızla

Almanya Federal Cumhuriyeti Başkonsolosluğu, İstanbul
Vize Bölümü

diyetisyen 10.03.2014 21:23:04

ben aile birleşimi 7 ocakta başvuru yaptm onayladığını söyledi almanya ama hala izmiri aradığımda bekliyoruz diyorlar 3. ayımıza girdik 3 ay da çıkıyor genelde. ama 1 aydada çıkan var tamamen sans..

hasan30334454 10.03.2014 22:56:20

ben 4 ekim 2013te başvurdum hala gelmedi sen daha yolun baslangicindasin işin zor valla kimseden teseli bekleme hayatinin en zor dönemlerinden birini yaşayacaksın

Break4Love 10.03.2014 23:58:50

Peki siz hangi sehirlerdesiniz?

Benimki Berlin  ben sorduğumdabu ay cçok kişinin başvurduğunu ve
3 ay sürebilir denildi

dejavu1347 11.03.2014 02:07:05

Alıntı yapılan: hasan30334454 - Mart 10, 2014, 10:56:20 ÖS
ben 4 ekim 2013te başvurdum hala gelmedi sen daha yolun baslangicindasin işin zor valla kimseden teseli bekleme hayatinin en zor dönemlerinden birini yaşayacaksın

Siz hangi şehire başvurdunuz? Çocuk üzerinden mi yoksa normal aile birleşimi mi? Sizinki aşırı uzun sürmüş araştırdınız mı bi yerlerde bi sıkıntı olmasın?

Break4Love 11.03.2014 02:36:40

Alıntı yapılan: dejavu1347 - Mart 11, 2014, 02:07:05 ÖÖ
Siz hangi şehire başvurdunuz? Çocuk üzerinden mi yoksa normal aile birleşimi mi? Sizinki aşırı uzun sürmüş araştırdınız mı bi yerlerde bi sıkıntı olmasın?
Bencede çok uzun  ben eesimi 3 günde 1 yabancılarpolisine gönderiyorum. Onlarda şöylededi en fazla 3 ay ssürerdosyalarin uulasmis simdi ne yapcaz ne için cagiracaklar

hasan30334454 11.03.2014 03:29:13

uzun sürdüğünü biliyorum bir yerlerde hatta yaptim o uzun meselede. şimdi ankaradaki konsolostan başvuru yaptim ben geçen hafta çarşamba günü yabanci polis vize onayi vermiş top ankarada artik belki bu hafta gelir.  benim çok sıkıntım oldu bu aile birleşimi vizesi yüzünden. vize gelse bile askerlik işlemleri ile ilgilenmek zorunda kalacam hemen ucaga binmek yok yani

Break4Love 11.03.2014 19:34:07

Alıntı yapılan: Break4Love - Mart 10, 2014, 08:49:12 ÖS
Oncelikle İYİ forumlar Herkeze Selamlar Allah  vİZE BEKLEYENERE saBIR sEBAT vERSİN

Ben cocuk uzerinden  22  Subat  da   Aile birlesimi Vize Basvurusu Yaptim  Ve Esim Ayin 5 de Yabancilar Polisine Gitti   Dosyalar Ellerine Ulasmis AmA yOGUN oLDUKLARİ İCİN  2 ay surebilir denildi  veya 3 ay

Simdi Benim Merak Ettigim Konu Su esim Orda Baba Annesi gilde Kalior Bi sorun Olurmu ev 90 metre kare ve 4 kisi kalior esimle bebegiyle 6 kisi Ben olmadan Esime Ev Alamiormus daha dogrusu kucuk gordukleri icin Vermiyolarmis 

2. Sorum BEn Orda Ne is Yapacagim Bayan 6 ay kursa gideceksiniz dedi Ben orda Calismadan Nasil Gecinecegim

3.Vede Bunun bELİ Bİ GUNU YOKMU

4 Ben Konsolosluga Mail Atigimda Sunu Gonderdiler

gönderiniz için teşekkür ederiz.

Evraklariniz 28.02.2014 tarihinde ilgili yabancilar dairesine
gönderilmistir. Islem süresi ortalama 8 haftadir.

Vize işleminiz için Almanya'daki sorumlu yabancılar dairesinden cevap
beklenmektedir. Yabancılar dairesinden onay gelmeden, Konsolosluk vize
işlemlerine devam edememektedir.

Dolayısıyla işleminiz biraz daha zaman alacaktır.

Saygılarımızla

Almanya Federal Cumhuriyeti Başkonsolosluğu, İstanbul
Vize Bölümü

Soruma cevap Verecek Yokmu Arkadaslar

fuk_18 11.03.2014 19:58:50

siteyi ararsan cevap bulursun sorularina daha gitmeden ne is yapacagim demeye baslamissin seni kursa gonderen devlet sana bakacak kirani gecimine yetecek kadar parayi yatircak sitede hepsi var biraz eski konulari okuyalim onlarda butun haklar yaziyor istersen detayli tekrar anlatirim islemlerini

Break4Love 11.03.2014 20:10:43

1 cocugum var  Korkuyorum orda Ellin gavuruna muhtac olmuyalim Diyorum

EywAllah bilgilendirme icin

Break4Love 11.03.2014 21:35:35

Yeni bi bilgi aldim Evraklarimin Hepsi Ulasmis esimi 3 4 gunde bir yoluyorum bilgi almak icin bide ev yakin oldugu icin   Esime 3 4 haftaya sizi cagiracagiz demisler esimin ne goturmesi lazim simdiden hazirlayalim

?Cevaplar icin Tesekurler

esimemektup veya cagirdiktan sonra kac gun surer acaba

Yer Berlin

dejavu1347 12.03.2014 00:19:53

Alıntı yapılan: Break4Love - Mart 11, 2014, 09:35:35 ÖS
Yeni bi bilgi aldim Evraklarimin Hepsi Ulasmis esimi 3 4 gunde bir yoluyorum bilgi almak icin bide ev yakin oldugu icin   Esime 3 4 haftaya sizi cagiracagiz demisler esimin ne goturmesi lazim simdiden hazirlayalim

?Cevaplar icin Tesekurler

esimemektup veya cagirdiktan sonra kac gun surer acaba

Yer Berlin

Belli bir süre yok kardeş herkesinki farklı sürüyor, eşinin bulunduğu şehirden tut, gittiğin konsolosluk'a kadar bir sürü etken var. Ortalama 2 - 3 ay sürüyor genelde. Bunun dışında bu sürelerden daha uzun süren de var daha kısa süren de var. Kimisi 1 ay da eşine evrak bile gitmeden vizesine kavuştu kimisi yabancılar polisi onay verdik demesine rağmen 1 aydır bekliyor hala. Yani biraz da kısmetine kalmış. O yüzden sabırlı olup beklemekten başka yapacak bişey yok şuan için.

Sayfa: [ 1 ]