ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya'da Oturum

Sayfa: [ 1 ]

ALAMANCI2 11.03.2014 14:12:51

Herkese Merhaba,daha bugün siteye üye oldum öncelikle Admin'e teşekkürler.
sorum şöyle olacak:sınırsız oturumum var Fransa'da ama şuan Türkiye'deyim Almanya'da yaşamak istiyorum sınırsız oturumumla kalabilirmiyim ? yoksa yeni bir başvuru yapmam mı lazım ? başvuru yapmam gerekirse kolay vize-oturum alabilir miyim? şimdiden Teşekkürler  okey:)

fuk_18 11.03.2014 16:00:22

eger fransada gecerli bir oturumunun var ise fransa kurallarini bilmiyorum ne kadardir turkiyedesin,almanyada oturumu olan kisi 6 ay dan fazla turkiyede kaldiginda oturumu iptal ediliyor fransada boyle bir durum varmi bilmiyorum ama normalde eger fransada otumun var ise almanyada yasayabilirsin vizesiz sadece almanyadan is bulman yeterli

Alıntı yapılan: ALAMANCI2 - Mart 11, 2014, 02:12:51 ÖS
Herkese Merhaba,daha bugün siteye üye oldum öncelikle Admin'e teşekkürler.
sorum şöyle olacak:sınırsız oturumum var Fransa'da ama şuan Türkiye'deyim Almanya'da yaşamak istiyorum sınırsız oturumumla kalabilirmiyim ? yoksa yeni bir başvuru yapmam mı lazım ? başvuru yapmam gerekirse kolay vize-oturum alabilir miyim? şimdiden Teşekkürler  okey:)

ALAMANCI2 12.03.2014 19:18:46

fuk_18 Çok Teşekkür Ederim Çok yardımcı oldunuz ben zaten 3 hafta oldu Türkiye'deyim biraz Almancam var Gidip iş de bulursam çok iyi olur tekrar
teşekkürler  alkis:)

Sayfa: [ 1 ]