ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: almanyada bosanma sonrasi vize uzatmak.

Sayfa: [ 1 ]

kaya85 17.03.2014 04:55:45

arkadaslar lutfen yardim. 4 seneyi askin bir suredir almanyada imamet ediyorum esim alman vatandasi ve evlilik yoluyla geldim su an ausbildung yapiyorum son yilimdayim bu ne denle bafög  aliyorum ve kira yardimi esimde calismiyor son zamanlarda anlasmazliklar cikti aramizda hala.beraber oturmamiza.ragmem ben ayrilmayi dusunuyorum isin asli biraz korkuyorum ayrilik sonrasi buradan gonderilirim.diye daha 2015 in 11. ayina.kadar vizem var ama beraber oldugum.surece gecerli diye ek bilgide var vuzede  ama aldigimda 3 senem.daha dolmamisti  vsimdi.ne yapabilirim niederlassungerlaubnis icin sartlar uymuyor calismadigim icin  :cryla:haftalik 37 saat calissamdabirisi bana bir akil versin  :-\

fuk_18 17.03.2014 13:47:59

normalde 3 sene zaten evli kalma sarti araniyor,bu süreyi doldurduysan gondermemeleir gerikiyor ama sende bilirsin bu almanlari anlamak zor bu yuzden avukat tutup ugrasman lazim burdan sana ne desek bos suandan kesin sonuc degil

Alıntı yapılan: kaya85 - Mart 17, 2014, 04:55:45 ÖÖ
arkadaslar lutfen yardim. 4 seneyi askin bir suredir Almanya'da imamet ediyorum esim alman vatandasi ve evlilik yoluyla geldim su an ausbildung yapiyorum son yilimdayim bu ne denle bafög  aliyorum ve kira yardimi esimde calismiyor son zamanlarda anlasmazliklar cikti aramizda hala.beraber oturmamiza.ragmem ben ayrilmayi dusunuyorum isin asli biraz korkuyorum ayrilik sonrasi buradan gonderilirim.diye daha 2015 in 11. ayina.kadar vizem var ama beraber oldugum.surece gecerli diye ek bilgide var vuzede  ama aldigimda 3 senem.daha dolmamisti  vsimdi.ne yapabilirim niederlassungerlaubnis icin sartlar uymuyor calismadigim icin  :cryla:haftalik 37 saat calissamdabirisi bana bir akil versin  :-\

kaya85 17.03.2014 19:32:02

sorunda orada :-) ne olur ne olmaz korkusu var insan bir turlu emi
n olamiyir. genede tesekkurler.

fuk_18 17.03.2014 20:11:38

cok kendini kasmana gerek yok avukata verirsin halleder kanunlar kurallar acik zaten sartlar olgunlasmis ise seni kimse gönderemez eger bir suc islemez islemediysen

Alıntı yapılan: kaya85 - Mart 17, 2014, 07:32:02 ÖS
sorunda orada :-) ne olur ne olmaz korkusu var insan bir turlu emi
n olamiyir. genede tesekkurler.

Sayfa: [ 1 ]