ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Saçma bir soru.

Sayfa: [ 1 ]

Giland 29.04.2014 18:59:39

Merhaba öncelikle herkese.
Aile birleşimi için 11 nisanda başvurdum. Eşim bugün yabancılar şubesine telefon açmış evrakları gelmedi ama sisteme başvurusu işlenmiş demiş.
Normal de 2 haftada gidiyor diye biliyorum evrakların yanılıyormuyum? Yada paskalya yüzünen gecikmiş olabilirmi?
Normal de paskalya yüzünden ise kaç gün ertelenir fikri olan varmı?
Bu saçma soruyu soruyorum kusura bakmayın.
Tr deki iş yerime ayrılış tarihi vermem gerekiyor bu cuma gününe kadar o yüzden bu merakım. Hani evrak şu zaman gider diyebilirsek ben 2 hafta öncesinden işimi bırakıcam.
şimdiden cevap için teşekkür ederim. ::)

tugce_doerjer 29.04.2014 19:19:44

evrakin ne zaman gidicegini kimse bilemez ki. basvurdugunuz konsoloslugun durumuna bagli. paskalya geceli nerdeyse 10 gun olacak. evrakiniz gider yakinda. haber alirsiniz ama kimse size kesin tarihi burada soyleyemez. vize basvurusu,evraklar falan fian deken 2 ayiniz var demektir.ortalama 6-8 haftada sonuclanir basvurular ama herkesin durumu farkli oldugu icin uzayabilirde,1 haftada da cikabilir vize

Giland 29.04.2014 23:04:46

istanbuldan başvurdum bende işin komik tarafı burada okuduğum yorumlar da görüşmeye alınıp çıkartmışlar arkadaşları daha sonra tekrar çağırmışlar içeri olayı vardı. Bende hiç öyle birşey olmadı. Evrakları verdim pasaportumu açtı daha önce neden almanyada vize uzattığımı sordu cevapladım. tamam dedi kağıt verdi elime 4 ile 8 hafta arası sonuçlanır işlemleriniz bu kadar dedi toplam 5 dk sürdü görüşmem. Saolun dedim çıktım  :) Kısmet beklemek sabırlı olmak gerek. Hayırlısı diyelim.
Cevabın için tşk ederim tuğçe.

iyi akşamlar.

tugce_doerjer 30.04.2014 12:02:16

beni de disari cikarip sonra cagirmadilar.sadece almanca sinavini cok uzun tuttular. genelde sorunlu olanlari yada evrakda kusur gordukleri zaman disari cikariyorlar. buyuk ihtimal sefleriyle gorusup geri cagiriyorlar basvuru yapanlari. insAllah vizeniz en kisa surede elinize ulasir  okey:)

Giland 30.04.2014 21:02:53

insAllah. Tskler :)

Sayfa: [ 1 ]