ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: :::::::::: Vizem Geldi Arkadaslar ::::::

Sayfa: [ 1 ]

Moris63 31.05.2014 03:45:32

Vize Basvurusu                                     : 29 Nisan 2014
Yabancilar Polisi Mektubu                      : 17 Mayis 2014
Belgelerin Ybncilar Dairesine verilmesi  : 21 Mayis 2014
Vizenin Elime Ulasmasi                          : 28 MAyis 2014

Biletimi Aldim Haziran 9 da Ucuyorum .. Darisi Diger Vize Bekleyen Arkadaslarina Basina Bu Arada Vize Basvurusunu Ankara'dan Yaptim.. UPS MPS mesajida gelmedi RastgeLe UPS'nin Passaport Takip Kismina Pasaport numarami Girdim Baktim Geldigi Yaziyor Ben Ilcede Oldugum Icin Ilceye Dagitimlari Haftada Belirli Birgundeymis Ben Gidip Aldim Geldim.. SIKINTI Nicht : )))     halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) dance:) dance:) alkis:)

tugce_doerjer 31.05.2014 12:55:05

hayirli olsun vizeniz  okey:)

duygusal_kiz34 02.06.2014 00:28:14

hayirli olsun gozun aydin bende 29 nisanda ankaradan basvurdum benimde vizem hazir sadece almaya gidecegim ama ben almanya degil avusturya ...peki ayni gun icerisinde vizeni aldinmi acaaba??yani diyelimki pazartesi gunu gittin evraklari teslim ettin ve hemen vizeni oanda verdilermi

esmer_gnc 02.06.2014 15:15:45

slm bende 24 nisanda başvuru yapmıştım bu gün yabancı şube teslim almış evrakları tamam bitti demiş onaylayıp kargolicaz demişler acaba ne zaman onaylanıp kargolanır bilmiyorum?

Sayfa: [ 1 ]