Break4Love
13.07.2014 18:40:15
Arkadaslar subat 21 de Aile birlesiminden Basvurdum ama Halla Haber yok En son
1 ay once eksik evrak yazisi Geldi ama Onlarin 2 sini tamamladim ama Esiniz alman vatandasligina ne zaman gecti denen Seyi cevaplamadim Esim dogumundan Beeri Alman Vatandasi
2 Cisi Esim Buraya Gelirken Herhangi bir izin Almadi Gibi Bisey
Am bizden istenen 2 evragida verdik esimle Alakali evraklari
Bunu Takip edecegim bir Mecra yok mu en son Bİ e mail attim e maillime soyle bi cevap geldi
Sizin 27.01.14 de Babaliktanimasi ile ilgili bize müracat etmeniz
gerekiyordu.
Saygılarımızla
Almanya Federal Cumhuriyeti Başkonsolosluğu, İstanbul
Vize Bölümü
Ben 27.02.2014 Tarihinde Babalik Tanimini Yapmistim Acaba Bunlar ne demeye calisti Yani Gittim Bayan Hagen denen kadin babalik tanimimi aldi ordaki daireyede esim gitti
Simdi Sorum Su Bu elemanlar bana Red veririmi cunku evraklarin 2 sini gondermedim gerek yoktur diye Olduda red geldi gene 3 5 ay bekleyecekmiyim Bide bu emailde ne demek istediler
Simdiden Cevap icin Tesekur ederim
tugce_doerjer
17.07.2014 21:24:46
sizin durum valla cok karisik.bir diyorsunuz esim cifte vatandas ama almanyanin bu durumdan haberi yok.bir diyorsunuz alman vatandasi almanya dogumlu.bir diyorsunuz yardim aliyor bir diyorsunuz oyle boyle.siz kendiniz durumunuzu aciklayamiyorsunuz kesin olarak normal bu kadar uzun surmesi sizin vize basvurunuzun ki normalde cocuk uzerinden basvurular normal aile birlesiminden daha kisa surede cozuluyor.
Break4Love
20.07.2014 14:31:16
Bakin hem türk hem alman vatandaşı emin olun öyle ve bana eksik evrak yazısı geldi aynen çok karışım ve artik alman konsolosluğuna gittim adama agir laflar ettim umurlarinda bile değil