Alıntı yapılan: onur5255 - Eylül 29, 2014, 08:45:45 ÖS
Arkadaşlar cok sağolun,
Hayatta iş secmem veya utançlık duymam. Çöpcülük bile yaparım önemli değil hırsızlık yapmıyorum ya. Kargo şirketleri iyi fikir sorucam. Ve türklerle hayatta calısmam. İlk geldim aylar biriyle temizliğe gittim 25 gün para vermedi. Allah islah etsin. Dövsem polislik olcam gine para ben ödicem. Bu bana ders oldu. İnşAllah ses cıkar biyerlerden. İşsizlikden insan kafayı yer bence. Hakkımızda hayırlısı
tebrik ederim.. önemli olan her zaman bu anlayista olmak.. Assagida adresleri vericem.. iki adresede direk gidin ve Transportleiter ile görüsebilirmiyim deyin.. Soför olarak sizde calismak istiyorum deyin.. onlar sizi yönlendireceklerdir..
Birde Ise baslarsaniz bunlardan birine, mutlaka kendinize uygun is aramayi birakmayin.. sunuda unutmayin bu tip islerin bir avantaji var malesef kimse bunu anlamiyor.. bu islerde günde onlarca firmaya girip cikacaksiniz.. Industriegebiet denilen yani o tip turlardan birine girmeye calisin soför olarak..iyi bir görünüm segileyin ve girip ciktiginiz firmalarla irtibatinizi gelistirirseniz.. hergün gittiginiz firmalar isci arayacak eleman arayacak olursa haberiniz olur hemen bakarsiniz Kismetiniz ordan gelir..
GLS NürnbergHamburger Straße 100
Nürnberg
DPD NürnbergTriester Str.11
DPD GeoPost (Deutschland) GmbH
90451 Nürnberg
TNT Am Hohen Bühl 1 - 5
90475 Nürnberg
UPSUnited Parcel Service Deutschland Inc. & Co. OHG
Kontakt: Frau Katrin Blinde
Koblenzer Str. 13 , 90451 Nürnberg