ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: oturum kartımı kaybettim lütfen yardım:(

Sayfa: [ 1 ]

passenger_43 29.09.2014 15:20:40

mrb arkadaslar yaklasık 80 güm önce türkiyeye giriş yaptım oturum sürem 14 agustos 2014 te bitiyordu ve ben esime buraya giriş yaptıktan sonra pasaportum ve oturum kartımı kargoyla yolladım ve esim auslenderbehörere gidip yeni oturum kartımı aldı (ben almnanyadayken beraber gittik eşimin oturumu benim adıma alması için görüştük ok dediler)eşim bana pasaportum ve oturum kartımı normal mektup zarfının içinde göndermiş kargo pahalı oluyor diye ama 60 gün oldu halen elime gecmedi yeni pasaport cıkarttım bugün elime gecti ama oturum kartım olmadıgı için gidemiyorum almanyaya eşim auslendebehördere gidip sormus onlarda türkiyede konsolosluga gitmesi lazım demişler ne yapmam lazım lütfen yardımcı olabilirmisiniz?tskller arkadaslar

EL-TURCO 30.09.2014 18:30:18

konsolosluga gidip durumunuzu izah edeceksiniz size gecici giris belgesi vereceklerdir almanyaya giris yapmaniz icin.Konsolosluk haricinde size kimse yardim edemez.Kolay gelsin

passenger_43 07.11.2014 22:57:39

El Turco kardeşim bugün izmir Alman konsolosluğuna terminim vardı istenilen evrakları götürdüm aynı ilk vize alır gibi pasaportumuza Aldı kargo poşetine adresimi yazdım telefonla konusuyorsunya memurla görüşürken görüşme bitti teli kapatmış bulundum ne zaman sonuçlanır dedim 3 ay dedi gibi geldi bana o kadar Sürer mi yada kadın 3 haftamı dedi onu anlayamadım birde eşim engel koyabilir mi benim almanyaya gelmemem için tik ederim

tugce_doerjer 09.11.2014 13:20:35

sizin korkacak birseyiniz yok. sizin pasaportunuza vizeyi basicaklar bunun icinde almanyadan bilgilerinizi istiycekler. bilgiler geldigi zaman da vizenizi basicaklar.gidip auslanderbehörde den kartinizi alicaksiniz. sonucta onaylanmis vizeniz var. almanyada oturmussunuz,sorunsuz cikis yapmissiniz, vizeyi vermeyip de ne yapicaklar? korkmayin

Sayfa: [ 1 ]