ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: AİLE BİRLEşİMİ ILK BAşVURU YAPACAKLAR

Sayfa: [ 1 ]

erddinc 07.10.2014 14:51:29

Ilk başvuru yapacaklar

erddinc 07.10.2014 15:05:23

]İyi günler arkadaşlar  alkis:)

Bende aile birleşimi işlemleri yapacağım.Sizlerden destek ve fikir bekliyorum.
Biz eşimle mart 2013 de evlendik.Eşim Almanya'dan Türkiyeye geldi.Kendisi Alman vatandaşı(türk asıllı ).Almış olduğumuz karar neticesinde almanya dönüş.Daha öncesinden şirket üzerinden(ticari ) olarak sıkıntısız ve hızlı bir şekilde vize aldım 2013 haziranda. Bana verilen vize 1 aylık ben 10 gün olarak kullandım.Bu arada eylül ayında eşimin passport ve alman kimlik soy isim değişiklik işlemlerini başlattık ve onaylandı.ekim yada kasım ayında izmirden alman kimlik ve passportunu teslim alacağız.Gittiğimizde aile birleşimi vizesi hakkında memurla ön görüşme yapmk istyrz.Tahmini ocak gibi başvuru yapacaz.Bu arada bunun + sı olurmu bize soy isim değişikliğinin .

Birde a1 sınavının kalktığı hakkında sosyal sistelerde yazılar gördüm doğruluk oranı nedir.Eşim kasım ayında işe başlayacak ve diğer 5 aylık kira ödeyim evi tutacak.

Bende ocak gibi başvuru yapcam.

Bu konular hakkında yardımlarınızı bekliyorum.Nasıl bir yol izlenilmeli tavsiyeler.  cofe:) cofe:)

YAMANEFE 10.10.2014 00:28:37

HAYIRLI OLSUN KARDES..
A1 SUAN İCİN KESIN ALINMASI GEREK.... AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESI A1  KALDIRILDI DIYE YAZI CIKARMIS  FAKAT ULKELER DAHA YÜRÜRLÜGE SOKMADI ..

Giland 10.10.2014 15:44:39

Geldiğin de inşAllah A1'i niçin istediklerini anlayacaksınız. Hayırlısı olsun şimdiden inşAllah ek belge isteyerek canınızı sıkmazlar ve bir an önce vizenizi alırsınız. okey:)

erddinc 10.10.2014 23:34:22

Alıntı yapılan: YAMANEFE - Ekim 10, 2014, 12:28:37 ÖÖ
HAYIRLI OLSUN KARDES..
A1 SUAN İCİN KESIN ALINMASI GEREK.... AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESI A1  KALDIRILDI DIYE YAZI CIKARMIS  FAKAT ULKELER DAHA YÜRÜRLÜGE SOKMADI ..

teşekkürler

erddinc 10.10.2014 23:35:21

Alıntı yapılan: Giland - Ekim 10, 2014, 03:44:39 ÖS
Geldiğin de inşAllah A1'i niçin istediklerini anlayacaksınız. Hayırlısı olsun şimdiden inşAllah ek belge isteyerek canınızı sıkmazlar ve bir an önce vizenizi alırsınız. okey:)

Teşekkür ederim.İnşAllah.

Allah yardımıcımız olsun  ???

Efe09 14.10.2014 16:32:44

Arkadslar merhaba beni size bisey sorucam..ben Ocak ayında evlendim esim almanvatandasi Türk 1200€ lük bi işde Çalışıyor,Temmuz'daki federal mahkemenin kararıyla dil kursu şartları biraz daha genişletildi,bunlardan birine evlendiği tarihden 1 yıl gecdigi halde almanca ogrenememis kişiler bu şartlardan yararlanabiliyormus konsoloslugun kendi resmi sitesinde yazio bu.benim hafta randevum var ama nikah tarihimin 1 yıl olmasinada 2 ay var sizce neyapmaliyim gitsem vize verirlermi

Sayfa: [ 1 ]