ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ucuz Almanya biletleri

Sayfa: 1 [ 2 ]

gocayoruk 30.10.2014 00:38:29

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ekim 30, 2014, 12:03:50 ÖÖ
verdigin sitede gebühr aliniyor 20 30 euro ekstra adamlar hayirlarina sana ucak bileti bulmuyor yani

demem o ki o siteden ucusların tamamına pat diye bakılıp. firmaların kendi sitelerinden almalarıdır. tavsiyem budur anlatamadım tam olarak. özür dilerim yazımı okuyunca farkettım. orası bir kısayol olabilir.  bazende ucuzu denk geliyor ne kadar 20-30 euro extra koysada otekı tarafta 300 e alınan burdakı 200 e gelebılıyor misalim.  Arastırmak önemli . sunexpress,  germanywings, germania  bu firmaları tercih etmenizi hep öneririm.

1963 30.10.2014 01:59:58

sunexpress biletleri hicte ucuz degil ve bir cogu aktarmali sefer genelde pegasus , germanywing atlasjet ve onur air de seferlere basladi bazi havalimanlarindan bu firmalarin  biletleri daha ucuz oluyor bazi dönemlerde biletler bir cok firmada ayni asagi yukari

fuk_18 30.10.2014 02:03:25

bu tur sitelerden bakmaya gerek yok herkez biliyor turkiyede ucan firmalari oyle 10 15 firma yok saysan 5 adet var yok avrupadan turkiyeye ucan firmalar bu yuzden hepsini birer birer gezmek daha mantikli ayni zamanda internetten bilet arama sitelerinden alinacak her biletin harc parasi vardir yani site kendi parasini koyar ustune ayni reise burolarda oldugu gibi internetteki sun exp sitesinde bilet 70 euro ise disardan bürodan alsan 100 euro ayni bilet bunu kast ediyorum

KaLpSiz 30.10.2014 09:49:37

fuk.18 cok.haklisin.bende. sun.expres ve germaniwings sitelerinden ayri.ayri.aldim daha ucuza geldi diger bilet satan sirketlerden.almak bence akillica is.degil ucus yapan firmanin kendi sitesi.daha avantajli

Sayfa: 1 [ 2 ]