Öncelikle merhaba arkadaşlar benim 1ay sonra konsoloslukta görüşmem var eşim Türk vatandaşı ikimizinde ikinci evliliği olucak sizce ne gibi sorular sorulur siteyi takip ediyorum ama net bir cevap bulamadım henüz 😕evraklar ne kadar zamanda Almanyaya gider bir de eşim Almanyada yeni ev aldı gelir bakımından konsolosluk sıkıntı cıkartır mı ? Bilgisi olan pek çok arkadaş var bu sitede o yüzden danısıp fikir alabilirsem cok sevinirim
kaanK
17.10.2014 17:40:23
Bu konu ile ilgili bazı paylaşımlar görmüştüm sitede, hatırladığım kadarıyla çiftler arasında yaş farkı fazla olduğunda özellikle ikinci evliliklerde gerçek olup olmadığı ile hassa olduklarını okumuştum.
Gelir konusu da eşinizin kredi ödemelerinden sonra eline geçen net tutar ikiniz için yeterli bir miktarsa sorun olacağını sanmıyorum, bu miktarda ortalama olarak 1200-1300 € olarak öngörülüyor, tabi almış olduğu ve birlikte kalacağınız evin m2 side çocuk yoksa 80m2 den büyük olması gerekli.
merhaba yanlisiniz var kaanK almanyada zaten evlerin cogu kücük yanlis hatirlamiyorsam 15 m2 civarinda 1 kisi icin olmasi gerekiyor seni yazdigin 80 m2 yanlis zaten almanyada cogu yerde öyle bir ev bulman imkansiz gibi birsey
YAMANEFE
18.10.2014 13:26:41
hic bır sıkıntı cıkmaz ..icini ferah tut evrak isler 1,2 ay surer sabır sabır sabır bu ısler bıraz
tugce_doerjer
21.10.2014 20:46:52
ikinizi capraz sorguya alirlarsa nerde tanistiniz, sevdigi yemek,renk gibi seyler sorarlar. birbirinizi gercekten taniyip tanimadiginizi anlamak icin. evraklar 2 hafta icinde almanyaya ulasir. sorun zaten almanyaya evrak ulasmasinda degil.almanyanin bu evraklari ne kadar surede isleme alacagi ve ne gibi sorunlar cikaracagiyla ilgili. bekleyip goreceksiniz onumuzdeki gunlerde nelerle karsilasacaginizi. belki hicbir sorun yasamadan alirsiniz vizeyi.simdiden stres yapmayin.