ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Evlenme kayit örnegi / Tam tekmil vukuatli nufus kayit örnegi

Sayfa: [ 1 ]

ÖzlemA 21.10.2014 15:56:48

Merhaba Arkadaslar,

bu Uluslararası Evlenme Kayıt örneğini (Formül B) Almanya'daki esmi yada Türkiyedeki esmi almasi gerek?
bide bu almanyadaki türk vatandasi esin tam tekmil vukuatli nufus kayit örnegi hakkinda sorum var. Bu evragi bizim kurs illaki türkiyeden alinmasi gerektigini söylüyorlar. Akmanyadaki türk konsoloslugundan alinip yollanan evrak kabul edilmiyormus, cünkü düsünceler bölümü doldurulmuyormus. Bunun asli varmi arkadaslar? bizden bunu türkiyeden almak icin vekalet istiyorlar.

1963 21.10.2014 22:26:11

merhaba türkiyedeki esin almasi gerekiyor evliyseniz esinizin nufus kayit örnegini size verirler vekalet falan istemezler söyleyin konsolosluga vize islemleri icin vereceginizi verirler

öz_90 27.10.2014 19:48:58

Benim esimde Türk vatandaşı Türkiyeden alabiliyorsun  tam tekmil vukuatli nüfus örnegini Formül B yide alabiliyorsun ikinizinde şehir olarak yazması gerekiyormus bu önemli ayrıca ben eşimede yolladım çünkü orda evlilik cüzdanı gecerli değilmis net bir bilgi bu ben oturduğum ilcenin nüfus dairesinden istedim veriyorlar bu arada dikkat edin vukuatli kagit orneginde  düşünceler bölümü esksiiksiz olarak ve bütün aile bireylerinin yazılı olması gerekiyor

gocayoruk 29.10.2014 13:03:28

eşini turkiyedeki nufus dairesine  kaydettirdiysen kendi  kimliginle nufus dairesi mudurlugunden hem esının hem kendinin tam vukuatlı nufus kayıt ornegını alabılıyorsun. eşin almanyadaki nikah dairesinden evlenme kayıt örneği alıcak 10£ istiyorlar sanırım. sende turkıyedekı nıkah kıydıgın yerden evlenme kayıt ornegı alıyorsun . yada valilik kaymakamlık gibi yerlerden de veriyorlar tam emin değilim ama.benden izmir konsolosluğuna  gittiğim aman bunlari istediler..

Sayfa: [ 1 ]