ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: a1 sertifikası yardım

Sayfa: [ 1 ]

mehmetdemirkaya 25.10.2014 20:54:50

arkadaşlar ben malatyanın bı köyünde yasıyorum Almanya'dan evlıyım  27 11 2014 tarihine konsolosluktan randevu aldım bazı kaynaklarda almanca öğrenmeye çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez yaklaşık 10 aydır evliyim bu gerecekler a1 sertıfıkasından muaf tutulmam ıcın yeterli bı nedenimdir 
ayrıca ankaradan vize danısmanlıgıyla anlaştım danışman bana a1 den muaf olduğumu  ve vızemın kesin çıkacağını söyledi  bu ne derece dogru olabilir yardımlarınız ıçın simdiden teşekkurler...

fuk_18 25.10.2014 22:28:18

bu sinafdan muaf tutulman icin gereken sartlar konsoloslugun sitesinde yer aliyor o sartlari tasiyorsan muaf olabilirsin ve bu surecde vize danismanina gerek yok bos yere parani sokaga dokme

1963 26.10.2014 02:20:21

merhaba arkadasim ankarada danisman tutup para verecegine ankarada yatili almanca kurslari var cok parada degil git almancani ögren al sertifikani sonucta buraya gelincede mecbur ögreneceksin danismanlada ugrasmassin konsolosluk hayir muaf degilsin derse ne olacak bos bosuna zaman ve para kaybi

mehmetdemirkaya 29.10.2014 14:58:58

yaklaşık bir ay kaldı konsolosluk randevuma danışmanla cok cüzi bi rakama anlaştım bir arkadaş vasıtasıyla bir ay icerisinde hazır olmam zor kurs konusunda ankaraya veya başka bir ile gitmek konusunu denedim ama bazı nedenlerden dolayı olmadı .bu şartlar altında a1 den muhaf olma sansım varmı ?
a1 den muaf olarak vize alan arkadaşlar varmı ve bana ne önerirsiniz?

fuk_18 29.10.2014 16:44:52

a1 den muaf olarak cocuk uzerinden gidebilirsin oda cocugun varsa yada esin hamile ise,yada almancayi cok iyi konusuyorsan bunun haricinde esi iltica yapmis olan kisiler muaf ,bunlardna baska senin durumunda olupda a1 almadan giden gormedim

Alıntı yapılan: mehmetdemirkaya - Ekim 29, 2014, 02:58:58 ÖS
yaklaşık bir ay kaldı konsolosluk randevuma danışmanla cok cüzi bi rakama anlaştım bir arkadaş vasıtasıyla bir ay icerisinde hazır olmam zor kurs konusunda ankaraya veya başka bir ile gitmek konusunu denedim ama bazı nedenlerden dolayı olmadı .bu şartlar altında a1 den muhaf olma sansım varmı ?
a1 den muaf olarak vize alan arkadaşlar varmı ve bana ne önerirsiniz?

1963 29.10.2014 22:17:37

valla böyle vize alirsan sen ilk olacaksin  isin cok zor yani sana bu durumda vize vereceklerini hic zannetmiyorum bos bosuna zaman kaybetmis olacaksin bence sen zaman kaybetmeden basla bir kursa en iyisi sonucta herkez böyle bir bahaneyle gidebilir yanlis anlama senin icin demiyorum bir cok kisi bulunduklari sehirden farkli bir sehire almanca kursu icin gidiyor kimse gitmez böyle bir bahane öne sürerler dimi sence mantiklimi konsololukdaki memurlar belgeyle is yaparlar belgeye inanirlar ufugun dedigi gibi aranan bazi sartlar var ve bu sartlarida belgelemen gerekiyor mesela benim cocugum var desen bile yeterli olmuyor belgelemen gerekiyor dimi senin kursa gitme imkanin olmagini belgeleme gibi bir durumun varmi yok nasil anlatacaksin bu durumu onlara anlatsanda hic birseyin degisecegini zannetmiyorum ben senin isin sadece bir hayal gibi birsey yani birde senin durumunda olan okadar cok kisi varki böyle birsey olsaydi herkez yapardi emin ol

Cipet 30.10.2014 03:05:11

Merhabalar.
A1 den muaf olma kosullarini tasimiyorsunuz anlasilan.Vize takipcisi ya da danismani kisiler para somurucu vampirler.Ben A1 kursunda  iken bazi arkadaslar konsolosluk belgelerini sadece dosyada siraya  koymak ve formu doldurmak icin 250 tl gibi ucretler odedi.Bu surecte zaten 1 kere yapiyoruz  ne  olacak mantigi cok yanlis.Forumda Istanbuldan bir arkadas yazmisti Kendisi B1  düzeyinde Almancasi oldugunu ve tüm mülakati Almanca yaptigini ancak o sekilde muaf oldugunu anlatti.1 ay icinde hem A1 sinavina hazirlansaniz dahi sinav  icin randevu bulabilirmisiniz bilmiyorum.Bol sanslar.

erddinc 31.10.2014 19:15:17

21 günlü ağitim veren kurs var ankara anltın geçit .başarı oranı yüksek dilersen konuş derim

Sayfa: [ 1 ]