ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: cocuk üzerinden aile birlesimi

Sayfa: [ 1 ]

cemre09 23.11.2014 02:28:35

Merhaba arkadaslar lütfen cevap verirseniz sevinirim benm esim cocuk üzerinden aile birlesimi icin basvuru yapti ayin 04.11.2014  bnm bildigim kadariyla basvuru formlari almanya yabancilar dairesine gelmesi lazim ama esim kagitlarin bana gelmeyecegini ve ankaraya gidecegini söyledi ve karga parasini ödediginde esime herhangi bir makbiz vermemisler bn anlamadim neredeyse üc hafta olacak hala bir ses yok cvp verirseniz sevinirim....

fuk_18 23.11.2014 12:42:35

Esin nerden yapti başvuruyu  ve kagitlr ausländerbehörde ye gidip onlar size mektup gonderiyor su belgeleri getirin diye sitede gerekli bilgi var zaten

cemre09 23.11.2014 15:25:23

Esim istanbulan yapti basvuruyu ama bana dediki islemler ankarada oluyormus yani bana kagit falan gelmiyormus israrla bunu söyledi bana bende ona inandim tamam dedim eline de herhangi makbuz gibi biseyde vermediklerini söyledi....

fuk_18 23.11.2014 20:25:01

:) esinize sorun bi bakayim bu bilgileri kimden almis sizin bildiginiz dogru hatta siz siteyi birazdaha arastirirsaniz esinize bu konuda egtim verebilirsiniz bu isler nasil ne sekilde hangi sartlarda kagitlar nereye hangi surede kac gunde ulasiyor gibi bence siz yonetin esinizi.esinizi kandirmalarina izin vermeyin

Alıntı yapılan: cemre09 - Kasım 23, 2014, 03:25:23 ÖS
Esim istanbulan yapti basvuruyu ama bana dediki islemler ankarada oluyormus yani bana kagit falan gelmiyormus israrla bunu söyledi bana bende ona inandim tamam dedim eline de herhangi makbuz gibi biseyde vermediklerini söyledi....

cemre09 24.11.2014 00:56:25

Tesekkür ederim tekrar bana sorularima cevap verdiniz icin bn zaten burada bilgi almistim auländerbehördeden  esim basvuru yapmadan  israrla kendi dedigini dedi yarin tekrar arayip soracam yanliz bir som daha var esimin eline birsey vermemisler basvuru yaptigi yerden yani istanbuldan herhangi bir numara olmadan sora bilirmiyim acaba....

fuk_18 24.11.2014 00:59:25

normalde kargodan takip kodu ve vize basvurusunda vize basvuru numarasi veriyorlardi suanda sistem degistimi bilmiyorum yeni basvuru yapan arkadaslar cevaplarsa daha saglikli olur,ve bilgi icin ise kendi yerindeki a.behördeye arayip sorabilirsin ama kons. icin email atman gerek tele cikmazlar

Alıntı yapılan: cemre09 - Kasım 24, 2014, 12:56:25 ÖÖ
Tesekkür ederim tekrar bana sorularima cevap verdiniz icin bn zaten burada bilgi almistim auländerbehördeden  esim basvuru yapmadan  israrla kendi dedigini dedi yarin tekrar arayip soracam yanliz bir som daha var esimin eline birsey vermemisler basvuru yaptigi yerden yani istanbuldan herhangi bir numara olmadan sora bilirmiyim acaba....

cemre09 24.11.2014 01:04:02

Tesekkür ederim tekrar dan size ben yanilmisim esimi taniyamimisim  esim kisaca bavuru yapmadi  beni kandirdi esime sordumda verilmedi dedi bana halada ayni seyi söyledigi icin bunun baska aciklamasi yok  tekrar tesekkürler iyi geceler....

fuk_18 24.11.2014 02:21:44

benim yazdiklarimdan mi anladiniz esininizin yalan söyledigini

Alıntı yapılan: cemre09 - Kasım 24, 2014, 01:04:02 ÖÖ
Tesekkür ederim tekrar dan size ben yanilmisim esimi taniyamimisim  esim kisaca bavuru yapmadi  beni kandirdi esime sordumda verilmedi dedi bana halada ayni seyi söyledigi icin bunun baska aciklamasi yok  tekrar tesekkürler iyi geceler....

Sayfa: [ 1 ]