Merhaba,
Bugün konsolosluk icin gerekli evraklar icin nüfus müdürlüğüne gittim. Bana esimin vukuatı nüfus kayıt ornegini vermediler. Gerekçeleri yeni bir durumdan dolayı kısıtlamalar geldi dedi. Esın anne, baba ya da kardeşinin alması gerekiyor Yada esın benim adıma vekaletname göndermesi gerekiyor dediler. Bu durum normalmi yoksa gittiğim nüfus müdürlüğünun keyife göre mı boyle bir şey yaptı. Ve orada uç farklı kişiyle görüştüm üçünde aynı seyi söyledi.
Teşekkurler
fuk_18
24.11.2014 18:33:09
alanlarda var normlade bazi yerler bu sorunu cikartiyor baska sehirdekileir deneyebilirsin yada durumunu aciklayip alabilirsin en kotu randevu gunu konsolosluk yakinlarindaki nufusa gidip alirsin onlar alisik oldugu icin verebiliyorlar
Oncelikle teşekkürler.
Vermemeleri normal yani yeni çıkan kısıtlamalardan dolayı degil sadece bana öylesine gerekçe söylemisler zman.
Esimin nüfus kayıt örnegini verdiler sadece vukuatli olanını vermediler Yanlız
Sonucta benim randevu Günüde vermeseler ne yapacagım.
Sonuc olarak baska bir nüfus müdürlüğü verebilir diyorsunuz yani. Illa bir vekaletname gerek yok. Bir sekilde care bulacağız baska care yok. Sisli nüfus müdürlüğü vermiyormuş onu öğrendik.
fox57
25.11.2014 00:50:18
Ben bizim muhtara söyledim onun nufüs dairesinde tanidigi vardi cikartirdi seninde tanidik varsa rica et hallederler
alanyali
25.11.2014 23:28:06
Benimdeetanidik var 1 dakkadateslim ettiler
Aynen dediğiniz gibi bir tanıdıkla verilmez denilen evrak verildi bugün. Yanlız ben esiyim bana vermiyorlar anne babaya vermiyorlar bu saçma.
alanyali
26.11.2014 13:42:55
Alıntı yapılan: klc - Kasım 26, 2014, 12:58:02 ÖS
Aynen dediğiniz gibi bir tanıdıkla verilmez denilen evrak verildi bugün. Yanlız ben esiyim bana vermiyorlar anne babaya vermiyorlar bu saçma.
ABİCİM SAMALIK OLMAZMI TAMAMEN ORDAKI MEMURUN INSIYATIFINDE cunkı Durum şu: eger belga sahibinin imzası ile verilecek bir belge olsa tamam dıyecem vermesınler kii ülkemizde o belgelerı bıle ınsıyatıf kullandırıp esının yerıne sana ımzalatıp verırer. tamammen ordakı gorevlıye baglı..
Evet sadece o kısının imzalayip aldigi bir belge değil. Zaten batağın altında yazıyor konsolosluğa verilmek üzere diye. Sonucta aile birleşimi icin o kimlik numarali esın yanına gitmek icin istiyoruz. Saçmalık o memurun işine nasıl geliyorsa öyle davranıyor. Bugün gittiğim bayan hiç zorluk çıkarmadi. Hemen verdi. Niye boyle vermiyorlar dediğimde bazıları vermiyor dedi. O da birsey diyemedi. Boyle tuhaf ulkedeyiz. Anne babaya veriyor ese vermiyor. Enteresan.
alanyali
26.11.2014 14:13:36
aynen kardesım goruyorsun hersey prosedur ısteklerını ıstedıgı zaman yapabılıyorlar aslında...