Break4Love 30.11.2014 14:20:30
alanyali 30.11.2014 15:10:26
Alıntı yapılan: Break4Love - Kasım 30, 2014, 02:20:30 ÖS
Arkadaslar Ben Bu Ayin 20 Sinde Vizemi Aldimn Ama Aklima Takilan Sorular Var Lutfen Yardimci OLun
Oncelikle Esim orda Ailesiyle Kalior ve Yaklasik 6 Aydir ev Ariyor Ve Halla Bulamadi Benimde Cebimde 5 Bin dolardan Baska Para Yok
1: Sorum Su ben Nasil Ev Bulacagim cunku Bana devlet Yardimci Olur ev bulur dediler ama devletin Hic oyle Bir Dusuncesi Yok Sanirsam cunku ev bulamniyoruz Millet Ev vermiyor Esim devletten geciniyor Diye
2 : esim dedi sen gelirsen ben Hemen bulurum 10 gunde Bu dogrumu gitsem hemen 10 15 gunde bulurmuyuz yoksa benim gelmem icin Yalanmi soyluyor
3: neden bize ev vermiyorlar tamam su an durmum yok devletten geciniyoruz ama yarin ise gircez omur boyu devlettin parasini yemeyecegiz para kazanmaya gidiyoruz En nihayettinde
4 devletten geciniyorum ev ne kadar ZOR BULUNABİLİR
5. ucuz pansiyon bildiginiz Fiyat araligi nelerdir gece kalcam Gunduzde Ev ariayacaz
6:10 15 gunde bulunabilirmi yoksa sehir degistirmek lazimmi ?
1963 01.12.2014 00:48:07
alanyali 01.12.2014 01:18:58
Alıntı yapılan: 1963 - Aralık 01, 2014, 12:48:07 ÖÖ
merhaba öncelikle devletin sana ev bulma gibi bir zorunlulugu yok bulundugun sehirde belediyenin evleri var onlardan bos olan varsa orayi kiralaya bilirsin ama hic sanmiyorum bos olacagini bircok sira bekleyen vardir senide siraya yazarlar yani devletin isi ev bulmak degil birde devlet yardim verirken evin tüm giderlerini karsilamiyor sadece kiranin icinde olanlari karsiliyor elektrik yok mesala bunda isinmaninda tamami yok ev sahibi kiranin icinde isinma parasi nekadar kestigine bagli diyelim senden yillik kiranin icinde ayda 50euro aliyor senede ne yapar 600 euro sen ne kadar harcadin 1000 euro bunuda devlet ödemez sen ödeyeceksin evet esin dogru söylüyor devletten gecinenlere ev sahipleri ev vermiyor genelde bulmanzda cok zor gerci Almanya'da iyi maasin olsada ev bulmak zorda sizinki daha zor böyle bulamassaniz tek careniz emrakcidan bulacaksiniz ondarda 1000-1500 euro civari para aliyorlar esinin dedigi gibi sen gidince hemen bulurum dedigi seye ben hic inanmiyorum nasil bulacagini söyledimi sana ne alakasi varki yani
1963 01.12.2014 01:44:51
Giland 01.12.2014 15:25:27
Alıntı yapılan: 1963 - Aralık 01, 2014, 01:44:51 ÖÖ
kardesim ben kimsenin umudunu kilmiyorum gercekleri söylüyorum sen biliyormusun burada evkiralama isleri nasil oluyor ev sahibi termin veriyor ayni anda 15-20 kisi cagiriyor ve hepsinden evraklarini aliyor bakiyor kimin maasi iyiyse kimi daha yakin bulduysa evi ona veriyor benim cevremde gördüklerim bunlar bircok sehirde durum böyle ben bulamaz demedim yardimda alamaz demedim nerden cikariyorsunuz bunlari yaziyi iyi okuyun lütfen bulur ama zordedim nasil kolay bulabileceginide yazdim insanlari bilmeden yönlendirmeyin Almanya'da ev bulmak zor bulursun ya ev uzaktadir iyi degildir kirasi pahalidir eve göre birde sans isi ev bulmak burda Türkiye gibi degil gezerek zaten ev bulamassin internetten emlakcidan bakacaksin kusura bakmayin olmayan birseyi olmus gibi gösteremem dogrusu neyse onu söylerim ben sizde geldiginizde göreceksiniz ve bana hak vereceksiniz
Break4Love 01.12.2014 16:04:48
Alıntı yapılan: 1963 - Aralık 01, 2014, 01:44:51 ÖÖ
kardesim ben kimsenin umudunu kilmiyorum gercekleri söylüyorum sen biliyormusun burada evkiralama isleri nasil oluyor ev sahibi termin veriyor ayni anda 15-20 kisi cagiriyor ve hepsinden evraklarini aliyor bakiyor kimin maasi iyiyse kimi daha yakin bulduysa evi ona veriyor benim cevremde gördüklerim bunlar bircok sehirde durum böyle ben bulamaz demedim yardimda alamaz demedim nerden cikariyorsunuz bunlari yaziyi iyi okuyun lütfen bulur ama zordedim nasil kolay bulabileceginide yazdim insanlari bilmeden yönlendirmeyin Almanya'da ev bulmak zor bulursun ya ev uzaktadir iyi degildir kirasi pahalidir eve göre birde sans isi ev bulmak burda Türkiye gibi degil gezerek zaten ev bulamassin internetten emlakcidan bakacaksin kusura bakmayin olmayan birseyi olmus gibi gösteremem dogrusu neyse onu söylerim ben sizde geldiginizde göreceksiniz ve bana hak vereceksiniz
Break4Love 01.12.2014 16:29:22
pygmailon 01.12.2014 16:52:36
Alıntı yapılan: alanyali - Kasım 30, 2014, 03:10:26 ÖS
kardeşim sen kafana takma vizeni, almıssınya ona bak sen esının aılesıyle biraz kalırsınız sana sosyal yardım ev vermek zorunda 60 metrekareyi gecmemek sartıyla ve sen gıttıgınde bunlar daha kolay olacak esinin yanlız gıtmesı var bırde yenı aılr kurmaya calısan esıyle bırlıkde gıtmesı var. ıkıncısı kıranın yanı sıra yan giderleri de odemesı lazım ılgılı kanunun 28. maddesınce . ısıtma cop apartman giderleri w.s.
Break4Love 01.12.2014 17:00:56
Alıntı yapılan: pygmailon - Aralık 01, 2014, 04:52:36 ÖS
Hahaha bana vize versinler karima kavusayimda sokakta yatmaya raziyim gercekten![]()
![]()
pygmailon 01.12.2014 17:11:54
Alıntı yapılan: Break4Love - Aralık 01, 2014, 05:00:56 ÖSYani durum bizim gibi olunca iste kavusmak yetiyor,gerisi yalan oluyor. Ha ben dusunmuyormuyum bunlari,dusunuyorum tabi ama Allah yardim eder calistiktan sonra. Allah dusurmesin ama bu Almanlardan 1 euro bile yardim aldirmasin Allah, ben 8 yasindan beri calisiyorum,saglik versin Allah sonuna kadar calisirim. Daha ev dosenecek,esya felan, dugunu Almanya da yapariz diye bekliyoruz,onunda masrafi var, he sorarsan para var mi, yok
Hocam eywAllahta Bende Biraz Soyle bir Huy vardir Asla kimseye agiz eymem Gitip Param varken Sistemi olusturayim sonucta hel calismadigin ve her ev bulmadigin gun icerdesin ne gerek var

Giland 01.12.2014 20:11:44
Break4Love 02.12.2014 16:05:57
Alıntı yapılan: Giland - Aralık 01, 2014, 08:11:44 ÖS
Valla kardeşim ev bulmak çok zor, Bulsan pahalı,uygun bulursan ya virane dökük yada çok uzak merkeze abuk sabuk bir yerde.
Benim eşimde 4 5 ay ev aramıştı, Allah yüzümüze güldüde güzel bir ev bulabildik ama 2 odaya 600 euro veriyoruz.
Yani buda var. Ortalama ev kiraları zaten 350 den falan başlıyor oda soğuk. Sıcak baktın mı kafadan en az 450 civarı. idare eder bir yerde oturucam dersen en az 500 vericeksin zaten.
Yeme içmeyi o kadar dert etme. Gıda bana göre TR den ucuz burda.
Allah sabır versin ama ilk önce hazır vizen çıkmış gel bir dolaş bir bak. Kısmer belki 2. bebeğinizin şansına açılır bütün kapılar.