mehmetdemirkaya
01.12.2014 22:56:10
arkadaşlar 11 27 2014 tarihinde a 1 den muaf olmak içın gerekcelı bır dılekceyle vıze basvurusunda bulundum herhangı bı sıkıntı cıkmadı kadın evrakların almanyaya gonderılecegını soyledı kargo sorgusunda hıcbırsey cıkmıyo a 1 sertıfıkası almadan sureç farklı ıslermı yada zaman uzarmı ortalama ne kadar sure icerıcınde vizem gelır tesekkurler..
merhaba muaf olmak icin gecerli bir nedeniniz varsa normal vize süresinde gelir vizeniz gecerli bir nedeniniz yoksa red gelir vizeniz birde kargo sorgusunda cikmasi icin pasaportun kargoya verilmesi lazim bakmaniza gerek yok verildiginde telefonunuza mesaj gelir zaten ne zaman geleceginide kimse bilemez islem süresine bagli bir ayda olur üc ayda 5ayda kimse bilemez
mehmetdemirkaya
02.12.2014 14:58:50
kımlık ıle ups den kargo posetı aldım butun dıger evrak pasaport dahıl konsolosluga verdım pasaport nosu ıle sorgulattıgımda bu pasaport numarasına aıt vıze basvurusu bulunamadı dıyo
vızemın red edılme veya kabul edılmesı ne kadar surer yada vızemle ılgılı bılgılere nerden ulasabılırım?
fuk_18
02.12.2014 15:22:23
kac yasindasiniz ve almanca ögrenmenize engel olan bahaneniz nedir
mehmetdemirkaya
03.12.2014 16:11:57
35 yasındayım 11 aydır evlıyım sehır merkezıne yanı almanca kursunun bulundugu ıle 80 m mesafede bır koyde ıkamet edıyorum ekonomık kosullaran dolayı hergun gıdıp gelmem mumkun degıl bu durumu bıaz daha acıklaycı sekılde dılekceyle bas vurdum konsolosluk basvurusunda hıc bı sıkıntı cıkarmadılar sadece almanca ogrenmek ıstemedıgınıze emınmısınız dedıler ben ıstememem gıbı bırsey yok sadece sarların el vermedıgını soyledım pasaport ıst den alınmıstı onun acıklamasınıda ıstye gıdıp almanca ogrenmeye calıstım ısbulup calısrak okumayı denedım ısyerım kapandı arastırdım uygun bır ıs bulamadım buldugum ısler kurs ve gıderlerımı karsılamıyodu bu nedenle koye gerı dondugumu konsolosluktakı bayana soyledım
fuk_18
03.12.2014 16:21:12
bakalim hayirlisi olsun agir sartlardan sayarsalar muaf olabilirsiniz tabi bunlari ispatlamaniz gerekecektir,
Alıntı yapılan: mehmetdemirkaya - Aralık 03, 2014, 04:11:57 ÖS
35 yasındayım 11 aydır evlıyım sehır merkezıne yanı almanca kursunun bulundugu ıle 80 m mesafede bır koyde ıkamet edıyorum ekonomık kosullaran dolayı hergun gıdıp gelmem mumkun degıl bu durumu bıaz daha acıklaycı sekılde dılekceyle bas vurdum konsolosluk basvurusunda hıc bı sıkıntı cıkarmadılar sadece almanca ogrenmek ıstemedıgınıze emınmısınız dedıler ben ıstememem gıbı bırsey yok sadece sarların el vermedıgını soyledım pasaport ıst den alınmıstı onun acıklamasınıda ıstye gıdıp almanca ogrenmeye calıstım ısbulup calısrak okumayı denedım ısyerım kapandı arastırdım uygun bır ıs bulamadım buldugum ısler kurs ve gıderlerımı karsılamıyodu bu nedenle koye gerı dondugumu konsolosluktakı bayana soyledım
mehmetdemirkaya
03.12.2014 17:23:18
ıkametımın bu koyde olması yeterlı olur herhalde dımı sonucta baska turlu nasıl kanıtlayabılırımki???
fuk_18
03.12.2014 18:03:21
alanyali
04.12.2014 01:02:13
Ufuk beyin dedigi gibi ikamet ettiginiz semte yada yakiinda ayni durumdaiken belgeyi alabilenler varsa sikinti yapabilirler :/