ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: İzmir Pasaport teslimi

Sayfa: [ 1 ]

ÖzlemA 04.12.2014 18:43:21

Merhaba Arkadaslar,
umarım yardımcı olabilirsiniz. İzmirde basvuru yapanlar pasaport teslimi nasıl gerceklesti? ups ile evinizemi yollattınız? nasıl oluyor izmirde orada basvuru sırasında belirtiliyormu? Ve bunun ücreti nekadar?

Break4Love 04.12.2014 19:10:19

Basvurunuzda Size ups ucret odediginizde kagit verecekler Takip koduyla siteden bakarsiniz eger Kagit vermedilerse Mail Attin yardimci Olsunlar İzmir konsololugu cunku orda ulasirlar eger vizeniz onaylandiysa o zaman KOnsololuktan alirsiniz

öz_90 04.12.2014 19:23:20

Bende İzmirden başvurdum 24 kasım da bana herhangi bir kağıt vermediler içerde soruyorlar zaten pasaportunun kargoyla gelmesini isteyen kargo poşeti alıp adresini adını numaranı yazıp görevliye teslim ediyorsun  pasaportun konsoloslukta kalıyor herşey ok olduktan sonra ups den mesaj gelicekmiş kargonuz yola çıkmıştır diye ben sordum herhangi bir ücret ödemiyorsunuz kargonun eve geldiğinde kapıda ödeme yapıcaksınız dedi görevli ama kargo istemezsen de sana görüşme bittikten sonra pasaportunla birlikte bir kağıtla barkod numarası veriyor.www.izmir.diplo.de sayfasına girip vize bölümünden vize sonuçlarını tıklayıp ordan öğrenebilirsiniz numaranızı sitede gördüğünüzde 1 gün sonra sanırım pasaportunuzla konsolosluğa gidip vizeni bastırıyorsunuz

alanyali 04.12.2014 23:48:18

Alıntı yapılan: öz_90 - Aralık 04, 2014, 07:23:20 ÖS
Bende İzmirden başvurdum 24 kasım da bana herhangi bir kağıt vermediler içerde soruyorlar zaten pasaportunun kargoyla gelmesini isteyen kargo poşeti alıp adresini adını numaranı yazıp görevliye teslim ediyorsun  pasaportun konsoloslukta kalıyor herşey ok olduktan sonra ups den mesaj gelicekmiş kargonuz yola çıkmıştır diye ben sordum herhangi bir ücret ödemiyorsunuz kargonun eve geldiğinde kapıda ödeme yapıcaksınız dedi görevli ama kargo istemezsen de sana görüşme bittikten sonra pasaportunla birlikte bir kağıtla barkod numarası veriyor.www.izmir.diplo.de sayfasına girip vize bölümünden vize sonuçlarını tıklayıp ordan öğrenebilirsiniz numaranızı sitede gördüğünüzde 1 gün sonra sanırım pasaportunuzla konsolosluğa gidip vizeni bastırıyorsunuz

izmir konsoloslugu yurtiçi kargo ile çalısıyor

öz_90 05.12.2014 00:20:08

Genau  :)  ben karıştırdım onu pardon

Sayfa: [ 1 ]