ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Yabancılar şubesi

Sayfa: [ 1 ]

sssss 05.12.2014 00:53:29

Dün yabancılar şubesini arattım eşime ve ordaki memur benim evraklarımın tr ye gönderildigini söylemiş.
Eşimi 2 haftaya kadar görüşmeye çagırıcaklarını söyleyip kapatmış.
Benim anlamadıgım ; neden evraklarım ordayken eşimi çagırmadılarda, evrakları tr ye gönderip öyle çagırıcaklar.
Birde tr ye gönderdikleri evraklarım onaylımı yada red limi gönderilmiştir, bunu nasıl ögrenebilirim.
Eşim alman vatandaşı ve bende başruyu 10 kasımda yapmıştım.

alanyali 05.12.2014 01:13:59

Alıntı yapılan: sssss - Aralık 05, 2014, 12:53:29 ÖÖ
Dün yabancılar şubesini arattım eşime ve ordaki memur benim evraklarımın tr ye gönderildigini söylemiş.
Eşimi 2 haftaya kadar görüşmeye çagırıcaklarını söyleyip kapatmış.
Benim anlamadıgım ; neden evraklarım ordayken eşimi çagırmadılarda, evrakları tr ye gönderip öyle çagırıcaklar.
Birde tr ye gönderdikleri evraklarım onaylımı yada red limi gönderilmiştir, bunu nasıl ögrenebilirim.
Eşim alman vatandaşı ve bende başruyu 10 kasımda yapmıştım.

Esin 6 aylik maas bodrosunu , pasaporttaki giris cikis muhurlu sayfalarin ve ilksayfasinin fotokpisini, oturdugu yer kira kontrati varsa onu ve fotokopisoni, okuyorsa okuduna dair belgeyi calisyorsa isyerinden calistina dair belgeyi alsin konsolosluga cagrildiginda yaninda gotursun buyuk ihtimal bunlsri isteyecek esin alman vatandasi oldigi icin sen vizeni almis say arkadasim , bu saydigim ksgitlsrida prosedur amacliEcvistiyolar Allah kolaulik versin
Ddéééé

sssss 05.12.2014 01:27:11

[

Sayfa: [ 1 ]