mehmetdemirkaya
17.12.2014 14:53:30
arkadaslar 11.27.2014 te aıle birlesimi vizesı basvurusunda bulundum bugun bana ups den mesaj geldi 5 gun ıcerısınde kargonuz sıze teslım edılecektır dıye eşim yabancılar polısınde falan cagrılmadı orda hıc bır gelısme yok bu kargonun bana gelmesı ne anlama gelıyoür sadece pasaportta olabılır ama bu gelısme kabul edılıp edılmedıgını gosterirmi tesekkürler
fuk_18
17.12.2014 14:56:42
esin alman vatandasimiydi ?
Alıntı yapılan: mehmetdemirkaya - Aralık 17, 2014, 02:53:30 ÖS
arkadaslar 11.27.2014 te aıle birlesimi vizesı basvurusunda bulundum bugun bana ups den mesaj geldi 5 gun ıcerısınde kargonuz sıze teslım edılecektır dıye eşim yabancılar polısınde falan cagrılmadı orda hıc bır gelısme yok bu kargonun bana gelmesı ne anlama gelıyoür sadece pasaportta olabılır ama bu gelısme kabul edılıp edılmedıgını gosterirmi tesekkürler
alman vatandası olursa ne oluyor? fuk_18
Alman vatandasi olan eslerden kanunlarina gore alman esten hic bir gelir belgesi ev kontrat vs belgeler isteyemez bu acik acik yasalarinda kanunlarinda var fakat malesef bu yabancilar polisinine ve o anki piskolojisine vede eyalete gore degisebilir isteyebiliyorlar yani isiniz sansa kaliyor konuyu acan arkadasin konusu fuk_18 demek istedigi gibi es alman vatandasi ise basvuru tarihinden 20 gun gecmis egerki Almanya'daki gidecegi yer ufak bir yer ise Cabuk onaylanmasi normal onaylanmis olabilir ups geleni beklemekte fayda var
sagol figu verdiğin bilgi için. Allah herkez için hayırlısını versin.
insAllah güzel sonuclarla herkes mutlu olur.....
mehmetdemirkaya
17.12.2014 22:23:49
eşim türk vatandaşi evet stuttgartın bı koyunde yasıyo ev ve işkonusunda vizeyi engelleyecek hic bir sikinti yok bu durumda vizemin gelme olasılıgı varmı
ayrıca sizlere cok teşşekkür ediyorum bu ve butun konularımda bana cok yardımcı oldunuz
fuk_18
18.12.2014 01:59:58
simdi turk vatandasi esi cagirmadan direk vize gelirse ilk olcak ama eksik evrak istegide olabilir sana gelen bilgilendirmede
Alıntı yapılan: mehmetdemirkaya - Aralık 17, 2014, 10:23:49 ÖS
eşim türk vatandaşi evet stuttgartın bı koyunde yasıyo ev ve işkonusunda vizeyi engelleyecek hic bir sikinti yok bu durumda vizemin gelme olasılıgı varmı
ayrıca sizlere cok teşşekkür ediyorum bu ve butun konularımda bana cok yardımcı oldunuz