ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Annemi yanima almak istiyorum.

Sayfa: [ 1 ]

denisella 22.12.2014 10:33:26

Merhaba arkadaslar, yeni uye oldum sebebi belli, esim IT calisani ve is teklifi aldi mart ayinda baslayacak.
Biz de ikizlerimle arkadan gelecegiz. Benim sorunum annem 60 yasinda ve benimle yasiyor. Babamla ayrilar ve Ben
ek cocugum. Annem emekli. Annemi de goturmek  istiyorum, turist vizesi ya da istek yapmakla ilgili sikintim yok ama annem oturma iznine sahip olsun istedigi kadar kalsin istiyorum anneme karsi yukumluyum. Nasil olabilir bir yolu var mi? Yardiminizi Rica ederim.
Sevgiler

beklemekte 22.12.2014 23:22:50

Bunu tam olarak bilememekle birlikte esiminde babasi fefaat etti gectigimiz aylarda ve annemizi götürmek istedi ondan kulak dolma bildigim kadariyla Türkiyede sizden başka evladi olmamasi gerekiyormus ve bakima muhtac oldugunu kanitlamak gerekiyormuş

denisella 19.01.2015 15:09:29

bilgi için teşekkürler, yani bir olur yanı var, sizin sonuç ne oldu, siz bir sonuç alırsanız haber verir misiniz?

beklemekte 19.01.2015 15:46:08

Bunu ögrenince muracaat etmediler cünki kayinvalidemin türkiyede 3 cocugu vardi.

Sayfa: [ 1 ]