ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile birlesimi vizemden hala haber yok :(

Sayfa: [ 1 ]

Sahin90 08.01.2015 20:06:41

Selam arkadaslar buraya bugun katildim. Esim ve cocugum almanya nürnberg de 7 kasim da izmir konsolosluguna basvurumu yaptim bir ay sonra kadar evraklar oraya ulasmis. Esim annelik izninde oldugu icin calismiyor yabancilar subesi de kefil istemis haliyle. Babasinin sehir disinda calismasindan dolayi baya bi zaman kaybettikten sonra butun evraklar tamamlandi ve 22 aralikta noel tatilinden iki gun once yabancilar subesinde ki bayan onayi gonderdiklerini ve artik onlarin yapacagi bi islem kalmadigini soylemis esime. Noel tatili ve ondan sonra gelen tatiller baya zaman kaybettigimizi biliyorum ama aradaki mesai gunlerinde konsoslugu aradigim her seferde bize verilen pasaport numarasiyla sorgulama yaptiklarinda onayin hala gelmedigi soyleniyor her seferinde. Artik cok bunaldik ve yiprandik cocugum yasina girecek subatta ve biz hala bir sonuc alamadik artik nerdeyse vazgecmek uzereyim bu isten oglumun kokusu burnumda tutuyo :( boyle bir durum normal mi basina gelen veya bilgisi olan arkadaslar cevaplarinizi bekliyorum lutfen :(

beklemekte 08.01.2015 20:18:45

Slm bizde 7 kasimda muracat ettik ses seda yok bekliyoruz  offoff:)

Sahin90 08.01.2015 20:23:19

Merhaba siz de mi izmirden basvurdunuz. Onayi gonderdik demelerine ragmen konsoloslugun hala onay gelmemis demesi sizce normal mi? Benim birlikte basvurdugum arkadaslarimin hepsinin vizesi cikti ve almanya ya gittiler cunku.

antalya88 08.01.2015 20:44:11

Alıntı yapılan: Sahin vardar - Ocak 08, 2015, 08:23:19 ÖS
Merhaba siz de mi izmirden basvurdunuz. Onayi gonderdik demelerine ragmen konsoloslugun hala onay gelmemis demesi sizce normal mi? Benim birlikte basvurdugum arkadaslarimin hepsinin vizesi cikti ve almanya ya gittiler cunku.

444 9999 yurt içi kargodan sorgulatın... Kargo belki çıkmıştır... Bizim kargo gelmiş haberimiz bile olmadı... Taa ki tesadüfen orayı arayıp öğrenene kadar 😔 kendi cep Nonuzdan sorgulatıyorsunuz... Bol şanslar

Sahin90 08.01.2015 20:53:22

Alıntı yapılan: antalya88 - Ocak 08, 2015, 08:44:11 ÖS
444 9999 yurt içi kargodan sorgulatın... Kargo belki çıkmıştır... Bizim kargo gelmiş haberimiz bile olmadı... Taa ki tesadüfen orayı arayıp öğrenene kadar 😔 kendi cep Nonuzdan sorgulatıyorsunuz... Bol şanslar
böyle birsey mümkün mü ki ben bunu bilmiyordum cok tesekkür ederim verdiginiz bilgi icin yarin denicem umarim olumlu bir sonuc alirim. gerci sanmiyorum cünkü ilk aradigim günden beri ayni cevabi aliyorum öyle olsa bile kargo gelirdi diye düsünüyorm ama denemekte fayda var sagolun.

antalya88 08.01.2015 20:54:45

:laugh:
Alıntı yapılan: Sahin vardar - Ocak 08, 2015, 08:53:22 ÖS
böyle birsey mümkün mü ki ben bunu bilmiyordum cok tesekkür ederim verdiginiz bilgi icin yarin denicem umarim olumlu bir sonuc alirim. gerci sanmiyorum cünkü ilk aradigim günden beri ayni cevabi aliyorum öyle olsa bile kargo gelirdi diye düsünüyorm ama denemekte fayda var sagolun.

şimdi hemen deneyin... Pazar gunu hariç arayabilirsiniz... Seçeneklerde telefon nosundan sorgulat diyorsunuz...

Sahin90 08.01.2015 21:01:57

Alıntı yapılan: antalya88 - Ocak 08, 2015, 08:54:45 ÖS
:laugh:
şimdi hemen deneyin... Pazar gunu hariç arayabilirsiniz... Seçeneklerde telefon nosundan sorgulat diyorsunuz...
seceneklerde cagri no ile sorgulamak istiyorum var numarami yazip denedigim de bulunamadi cevabi cikiyor. sanirim yok böyle bi kargo demek oluyor galiba?

antalya88 08.01.2015 21:05:19

Alıntı yapılan: Sahin vardar - Ocak 08, 2015, 09:01:57 ÖS
seceneklerde cagri no ile sorgulamak istiyorum var numarami yazip denedigim de bulunamadi cevabi cikiyor. sanirim yok böyle bi kargo demek oluyor galiba?

Aradığınız nodan mı sorgulattınız? Eğer başvuru sırasında farklı bir no verdiyseniz onunla sorgulatmanız gerekir.

Sahin90 08.01.2015 21:11:20

Alıntı yapılan: antalya88 - Ocak 08, 2015, 09:05:19 ÖS
Aradığınız nodan mı sorgulattınız? Eğer başvuru sırasında farklı bir no verdiyseniz onunla sorgulatmanız gerekir.
yok aramadim internet üzerinden sorguladim, farkli numara vermedim zaten hic kullandigim numarami yazarak sorgulama yaptim bulunamadi cevabi cikti bi kac sefer denedigimde de. bi de kargo sirketinin yurtici oldugundan eminmisiniz ben o günkü heyecanla pek hatirlamiyorum ama sanki mng kargo gibiydi zira onlarin sitesinde de telefon numarasiyla sorgulama da yok. cagresizlikten ne yapacagimi sasirdim artik ya insanin bos yere ailesinden ayri kalmasi kadar zor bisey yoktur sanirim bi umut her ihtimali deniyorum ama bi türlü istedigim cevabi alamiyorum hicbir yerden.

antalya88 08.01.2015 21:14:13

Alıntı yapılan: Sahin vardar - Ocak 08, 2015, 09:11:20 ÖS
yok aramadim internet üzerinden sorguladim, farkli numara vermedim zaten hic kullandigim numarami yazarak sorgulama yaptim bulunamadi cevabi cikti bi kac sefer denedigimde de. bi de kargo sirketinin yurtici oldugundan eminmisiniz ben o günkü heyecanla pek hatirlamiyorum ama sanki mng kargo gibiydi zira onlarin sitesinde de telefon numarasiyla sorgulama da yok. cagresizlikten ne yapacagimi sasirdim artik ya insanin bos yere ailesinden ayri kalmasi kadar zor bisey yoktur sanirim bi umut her ihtimali deniyorum ama bi türlü istedigim cevabi alamiyorum hicbir yerden.

Eğer izmirden başvuru yaptıysanız, o zaman yurt içi kargo ile gelecek... Bizde izmirden başvuru yaptık çünkü... Allahım tüm vize bekleyenleri bir an önce sevdiklerine kavuştursun inşAllah.... 😔

antalya88 08.01.2015 21:15:05

Alıntı yapılan: Sahin vardar - Ocak 08, 2015, 09:11:20 ÖS

Bir de benim verdiğim no dan sorgulatın...

Sahin90 08.01.2015 21:19:10

Alıntı yapılan: antalya88 - Ocak 08, 2015, 09:14:13 ÖS
Eğer izmirden başvuru yaptıysanız, o zaman yurt içi kargo ile gelecek... Bizde izmirden başvuru yaptık çünkü... Allah'ım tüm vize bekleyenleri bir an önce sevdiklerine kavuştursun inşAllah.... 😔
amin insAllah. arayarak yarin deneyebilirim anca ama verdiginiz biligiler icin cok tesekkür ederim.

antalya88 08.01.2015 21:32:34

Alıntı yapılan: Sahin vardar - Ocak 08, 2015, 09:19:10 ÖS
amin insAllah. arayarak yarin deneyebilirim anca ama verdiginiz biligiler icin cok tesekkür ederim.

Rica ederim... 😊

Sayfa: [ 1 ]