ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: vize tarihini öne çekme sansım varım?

Sayfa: [ 1 ]

mehmetdemirkaya 09.01.2015 20:47:21

ben 27.11.2014 tarihinde vize basvurusunda bulundum a1 sertifikam olmadigi icin rededildi simdi a 1 i alıyorum ama yine randevu almam gerekiyomus bana 5. aya randevu verdiler bi a 1 sertifikasını vermem ıcın 5 ay bu tarihi nasil one alabılırım bunun bi yöntemi varmı?
teşekkürler..

Sahin90 09.01.2015 21:02:12

Alıntı yapılan: mehmetdemirkaya - Ocak 09, 2015, 08:47:21 ÖS
ben 27.11.2014 tarihinde vize basvurusunda bulundum a1 sertifikam olmadigi icin rededildi simdi a 1 i alıyorum ama yine randevu almam gerekiyomus bana 5. aya randevu verdiler bi a 1 sertifikasını vermem ıcın 5 ay bu tarihi nasil one alabılırım bunun bi yöntemi varmı?
teşekkürler..
benim dil kursuna gittigim kurumun yöneticisi ve almanca hocamiz olan kisi bizim bütün evrak isleriyle kendisi ilgileniyodu ve baya uzak tarihli randevulari daha öne cektirdigini biliyorum. benden sonra basvuran kisi su an onun sayesinde benden önce almanyaya gitti. ben 7 kasimda girdim onun randevuyu da bizden iki hafta sonra cekti düsünün ki daha sinavi yeni gecmisti o ara. demem o ki kursunuzda bu konuyla ilglili yetkili kisilerle görüsün onlar yapabiliyor..

Sayfa: [ 1 ]