ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ocak2015 müracaat edip heycanla bekliyenler buyrun burdan

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15

trhn 26.01.2015 15:27:34

Alıntı yapılan: merry - Ocak 26, 2015, 03:24:34 ÖS
Ben bugun aradim randevu almak icin. Benim icin sorumlu olan kisi yokmus yarin ara dediler. Telefondaki adama sordum bende ben bi avukata danistim bu evraklara gerek yok dedi dedim neden isteniliyor maas bordrosu felan dedim ben almanim dedim. Oda baya tersledi beni moralim bozuldu. Git avukata soyle kanunlarda ne yazdigini iyi okusun ne isteyecegimizede vizeyi verip vermeyecegimizede biz karar veririz dedi. Almansin diye verecek degiliz cogu almanlara red gonderdik dedi. Durumunuza gore degerlendiriyoruz dedi. Cok moralim bozuk coook :(( benimde korkum boyle diolar e o zaman bu ne demej degerlendireceklerse rrd gelecek demek. Masusmu yapiolar anlamadimki...

Siz ne başvurusu yapıyorsunuz?

merry 26.01.2015 15:53:51

Aile birlesimi

YASABIR 26.01.2015 16:00:46

hiç alman memura öyle denirmi ya :) sen ne yapmışssın cami duvarına işemissin resmen.. mery Allah yardımcı olsun ne zaman muracat ettınız ne zaman mektub geldı

merry 26.01.2015 18:13:02

Evet hata ettim ne biliym ya burda bi arkadas vardi direk avukat tut dediydi hatta bende gaza geldim herhalde oyle dedim. Ama Allahtan benimle ilgilenecek olan kisi baskasi umarim soylememislerdir ona dediklerimi :D yarin arayip daha guzel konusmayi deniycem :D biz 5 ocakta ankaradan basvurduk ve cumastesi gunu mektup geldi.

YASABIR 26.01.2015 18:28:32

Alıntı yapılan: merry - Ocak 26, 2015, 06:13:02 ÖS
Evet hata ettim ne biliym ya burda bi arkadas vardi direk avukat tut dediydi hatta bende gaza geldim herhalde oyle dedim. Ama Allah'tan benimle ilgilenecek olan kisi baskasi umarim soylememislerdir ona dediklerimi :D yarin arayip daha guzel konusmayi deniycem :D biz 5 ocakta ankaradan basvurduk ve cumastesi gunu mektup geldi.
istedikleri evraklar yokmu

merry 26.01.2015 19:18:29

var sorun istedikleri evraklar degil ben issizim meslek yapiyorum su anda yani okuyorum maas bordrumu istiyorlarsa demekki maasin bi önemi var diye düsündüm ve dedimki bunlar degerlendirilmiyo diye biliyorum ne icin istediniz diye sordum. oda ne isteyecegimize , neyi degerlendirecegimize biz karar veririz dedi. bakalim bi kac güne belli olur ne olacagi herhalde. insAllah sorun cikmaz. istedikleri evraklari vercem yinede bi sorun olmaz diye düsünüyorum. ama alman vatandaslarinada ayni sekilde red verebiliyoruz demesi kafami karistirdi yani türkten istediklerini bendende bekliyorlarsa red gelir gelirim yok cünkü.

YASABIR 26.01.2015 20:08:24

Alıntı yapılan: merry - Ocak 26, 2015, 07:18:29 ÖS
var sorun istedikleri evraklar degil ben issizim meslek yapiyorum su anda yani okuyorum maas bordrumu istiyorlarsa demekki maasin bi önemi var diye düsündüm ve dedimki bunlar degerlendirilmiyo diye biliyorum ne icin istediniz diye sordum. oda ne isteyecegimize , neyi degerlendirecegimize biz karar veririz dedi. bakalim bi kac güne belli olur ne olacagi herhalde. insAllah sorun cikmaz. istedikleri evraklari vercem yinede bi sorun olmaz diye düsünüyorum. ama alman vatandaslarinada ayni sekilde red verebiliyoruz demesi kafami karistirdi yani türkten istediklerini bendende bekliyorlarsa red gelir gelirim yok cünkü.
aileden birileri kefil olur çok dert etme

soyer 26.01.2015 20:37:53

benim eşiminde işi yok ama alman vatandaşı kendisi bende korktum şimdi red gelebiliyormuş yani öyle mi ? Allah hepimize yardım etsin aminn...

beklemekte 26.01.2015 23:00:03

Merry biz okadar burda yaziyoruz ters insanlar bu sekilde yapmiycaktin bence artik hic arama ustune dusme seni cagirdiklarinda git ve kibar davran olurmu  ya:)

bhawk12 27.01.2015 12:35:21

valla merry herkesın durumu karısık bızımde mektup 20 aralıkta geldı ısler bıtmedı benım esım alman maası ve kırası yetersız yasaya göre gelır aramaları mantıksız zaten belkıde prosedur geregı ıstedıler ellerınde bısey olsu n dıye

YASABIR 27.01.2015 15:12:41

siz ne zaman başvurmuştunuz

3545 27.01.2015 16:24:02

Bugun güzel bir haber aldik mektubumuz geldi eşim yarın evraklarıni teslim edicek inşAllah ters bir durum olmaz ve red diye bişey hiç kimse Yaşamaz o kadar bekliyoruz sabrediyoruz  güzel haberler alırız. alkis:) alkis:)

munih 29.01.2015 12:42:49

arkadaslar biraz once guzel bir haber aldim, esim yabancilar polisiyle grusmus gece c.rtsi 24 -unde gelmis evraklarim ve, is sozlesmesi kira ve maas kagidini istemis, sali gunu 4.30 da randevu vermis.memur cok iyiydi dedi. yuppi:)umarim bi aksilik cikmaz. nezamana cikar vizem bil bilgisi olan varmi ?

merry 29.01.2015 14:47:21

Bende yabancilar polisiyle dun gorustum vizeyi yarin onayliycam dedi gerisi ankara kobsoloslugunun hizliligina kalmis dedi genelde 2 ila 4 hafta arasi suruyor dedi ama o kadar surecegini sanmiyorum burdan edindigim tecrubeye gore vize onaylandiktan 10 gun sonra felan gelior.

CanDeniz 29.01.2015 15:33:13

Selam arkadaslar bende 17 aralıktaa basvurdum ist konsolslugundan daha bi haber yoq eşim alman vatandası mektup fılaanda gitmedi daha beklemedeyiz ama cidden insan stresin kralını yasıor belirsizlikle beklemek zor:S:S Allah hepımıze sabır versın ...

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15