ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: cocuk üzerinden aile birlesimi 4 ay sonraya randevu

Sayfa: [ 1 ]

rüzgar-ayaz 13.01.2015 15:19:53

merhabalarr arkadaslar.öncelikle Allah herkezin yardimcisi olsun vize konusunda ugrasanlara..foruma yeni katildim okudum inceledim  cogu seyi yardimlasmalr cok guzel bende derdime derman bulabilirim diye araniza kkatildim.06.01.2015 tarihinde cocuk üzerinden agile birlesimi icin randevu aldim verilen tarih 12.05.2015 sok oldum dogal olarak 4 ay gibi bir sureyi görunce.tum hesaplarim planlarim alt ust oldu dogal olarak..sonra arastirinca bunun normal oldugunu hatta6 ay sonraya bile randevu verilenleri gördum burda...klasik bi sorum olacak bu randevu tarihini öne almam icin nasil bir yol izlemem gerek ne yapmaliyim..idata dilekce yazip fax cekebilirsin degerlendirilir dedi..hatta forumda bir arkadasta dilekce yazip tarihi öne aldirmis..bana bu konuda yardimci olabilecek arkadaslari bekliyorum simdiden cok tesekkur ederim...herhangibir dilekce örnegi mevcutmudur yazan varmidir daha önce..
  2012 yilinda evlendik esim alman vatandasi bir oglumuz var almanya dogumlu cifte vatandas ve esim su an hamile subat ayinda dogum yapacak öncesinde türkiyede yasiyorduk ama artik karar aldik almanyada devam etmeye..normal sartlarda 4ay 5 ay beklemek sorun degil ama ilk oglumun dogumunda yaninda olamadim turist vizesi icin olan basvurum red olunca ssonuc husrandi...simdi yine dogumda esimin yaninda olamazsam bu ikimiz icinde cok buyuk moral bozuklugu buyuk bi kayip olacak anlayacaginiz bunalimdayiz malesef  :( herkeze hayirli gunler

kara2929 13.01.2015 20:58:24

Kardesim ssenin gibi izmirden muracat  edecek bi arkadas vardi   armagan76  isimli.  O durumunu izah etti cocu dgacakmis randovu icin dilekce verip one aldirmisti sende arastir sor sorustur bence. Deneee

beklemekte 13.01.2015 22:03:41

Rüzgar ayaz oncelikle neresi istanbulsa bizzat carsamba gunu oglen 1 ile 2 bucuk arasi pasaportunu al git randevunu al idataya yonlendirebilirler guvenlik yok sen ordaki memura git ve randevunu al 1 en fazla 2 haftaya veriyorlar

rüzgar-ayaz 13.01.2015 23:01:11

Alıntı yapılan: kara2929 - Ocak 13, 2015, 08:58:24 ÖS
Kardesim ssenin gibi izmirden muracat  edecek bi arkadas vardi   armagan76  isimli.  O durumunu izah etti cocu dgacakmis randovu icin dilekce verip one aldirmisti sende arastir sor sorustur bence. Deneee
o arkadasin basindan geceni gördukten sonra böyle bi dusunceye kapildim ve pesine dustum..arastiriyorum ama pek bir bilgisi olan yok cevremde bu konuda...

rüzgar-ayaz 13.01.2015 23:02:25

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 13, 2015, 10:03:41 ÖS
Rüzgar ayaz oncelikle neresi istanbulsa bizzat carsamba gunu oglen 1 ile 2 bucuk arasi pasaportunu al git randevunu al idataya yonlendirebilirler guvenlik yok sen ordaki memura git ve randevunu al 1 en fazla 2 haftaya veriyorlar
yok malesef ankara konsoloslugu ve ben coktan randevu aldim simdi iptal ettirsem dahada ileri bir tarihe verirler kesin..

fuk_18 13.01.2015 23:47:44

tamamda suan dogum subatta demissin 1 ay icinde yani suanda randevuyu yarina aldirsan gitsen yetisceginin garantisi yok,bence yetismezde,cunku cok gec kalmissin basvuru icin

rüzgar-ayaz 14.01.2015 23:14:00

Alıntı yapılan: fuk_18 - Ocak 13, 2015, 11:47:44 ÖS
tamamda suan dogum subatta demissin 1 ay icinde yani suanda randevuyu yarina aldirsan gitsen yetisceginin garantisi yok,bence yetismezde,cunku cok gec kalmissin basvuru icin
gecte olsa bunun farkina vardim malesef...arastirmadan yola ciktik onuda gec cikmisim...herkez gibi bende biran önce gitmek istiyorum kendimce nedenlerimde var tabiki dogumda yetisemiyorum ama hic degilse dogum sonrasi yaninda olabilsem ama bu hicte koolay degil gibi...

fuk_18 15.01.2015 01:04:26

dedigim gibi isin zor randevuyu geriye cektirmekde ayri bir sorun ya bekliceksin yada sansini deniceksin ama muhtamelen randevuyu 1 ay sonraya aldirsanda gittiginde cocugun 2 aylik olacaktir yani dedigim gibi senin randevu alman gereke tarih aslinda 2014 ekim kasimdi anca o sekilde dogumda yaninda olabilirdin esinin

Alıntı yapılan: rüzgar-ayaz - Ocak 14, 2015, 11:14:00 ÖS
gecte olsa bunun farkina vardim malesef...arastirmadan yola ciktik onuda gec cikmisim...herkez gibi bende biran önce gitmek istiyorum kendimce nedenlerimde var tabiki dogumda yetisemiyorum ama hic degilse dogum sonrasi yaninda olabilsem ama bu hicte koolay degil gibi...

Sayfa: [ 1 ]