ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Pisikolojik baskı!!!!

Sayfa: [ 1 ]

sssss 14.01.2015 02:37:13

Ben 10 kasım 2014 te vize başvurusu yaptım.
Bekleyenler arasında bende varım..
Anlıyorum ki şu anda konsolosluklar yıpratma politikası uyguluyolar, bizi çileden çıkarıp piskolojimizi bozmaya çalışıyolar.
Bi çoğumuzun gideceği şehir ufak kasaba tarzı yerlerdir, nedense fazla göç almamasına ragmen işlemler çok zaman alıyor.
Birde şikayet mercii olmadığı için çok rahatlar.  cofe:)
Üstelik bu yıpratma politikaları o kadar saçma ki kimden ne evrak istesekte şu topraklara o kadar geç ulaşsa diye çabalıyolar.
Bi çogunuzun vize iptali olduğunu okuyup takip ediyorum, altı astarı olmayan sebeblerden insanlara kendi egolarını tatmin etmek için ve türk olduğumuz için bizleri ezmeye çalışıyolar..
Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
offoff:)

Sahin90 14.01.2015 03:38:32

Aminnn insAllah. Dusuncelerine tamamiyle katiliyorum arkadasim  hem de hepsine. Ama malesef dayanmak zorundayiz bu rezalte katlanmak zorundayiz. Cunku bi cogumuz bunu ailelerimiz icin yapiyoruz. İlerde pisman olmaktansa gucumuz yettigince dayanmaliyiz.  Bende 7 kasimda basvurdum hala daha bekliyorum ama eminim sona yaklastik artik cok cok az kaldi insAllah bugun yarin guzel haberler alicaz..

titanm4a1 14.01.2015 04:56:42

Sakin ol dostum daha başvuralı iki ay olmuş araya birde noel tatili girdi. Onuda hesaba katarsan bir buçuk ay olmuş.

Sayfa: [ 1 ]