ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Yolculuk hakkında

Sayfa: 1 [ 2 ]

omerumutesen 24.01.2015 14:49:00

Alıntı yapılan: titanm4a1 - Ocak 24, 2015, 06:35:09 ÖÖ
Öncelikle bilgilendiren herkese teşekkür ederim arkadaşlar.
Yolculuk schwâbisch gmunde kardeşim,  Stuttgart havaalanına iniş yapacağım kısmetse.
Kafama takılan bir diğer konuda elektronik eşya götürmemde bir sıkıntı olur mu acaba, 23 inchlik bir monitör götürmek istesem sıkıntı yaşar mıyım?

Hmm iyimis bende nürtingendeyim schwäbisch gmünd e 50 dk falan suruyor. bu tarafa yolun duserse haber edersin

KaLpSiz 24.01.2015 14:52:33

arkadaslar harctan bahsediyorsunuz benim kafama takilan bir sey oldu simdi merak ediyorum sadece kasimda izmire gidip geldim 3 senedir de tr ye gitmiyordum pasaport kontrolde gelirken polis bana hic bir sey demedi almadimda sadece cikis yapti yoluma devam ettim yani benden oyle birsey istenmedi bu anormal bir durum mu? sadece merak ettim soruyorum

fuk_18 24.01.2015 15:16:58

harc sadece türkiye geri donmesi gereken kisilerdne isteniyor turistik ziyaret yada hizmet icin gidenlerden yesil pasaport sahipleri odemek zorunda ogrenciler icin ise eger oturumu varsa onlarda odemiyor yani odememek icin oturum olmasi gerk yurt disinda

Alıntı yapılan: KaLpSiz - Ocak 24, 2015, 02:52:33 ÖS
arkadaslar harctan bahsediyorsunuz benim kafama takilan bir sey oldu simdi merak ediyorum sadece kasimda izmire gidip geldim 3 senedir de tr ye gitmiyordum pasaport kontrolde gelirken polis bana hic bir sey demedi almadimda sadece cikis yapti yoluma devam ettim yani benden oyle birsey istenmedi bu anormal bir durum mu? sadece merak ettim soruyorum

KaLpSiz 24.01.2015 15:48:16

tamamdir simdi aciklaman icin tskurler ufuk tam aydinlandim

Sayfa: 1 [ 2 ]