ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: vize randevusu hemen almalımıyım

Sayfa: [ 1 ]

manyetik_karpuz 28.01.2015 13:12:58

baya bir araştırma sonrası gördüm ki randevular çok çok ileri bir tarihe atılıyor.ben ilk adım olarak randevu alabilir miyim ? randevu tarihim gelene kadar a1 ve nikah işlemlerini halledebilir miyim ? yoksa randevu almadan nikahımın olması mı gerekir ? randevu alırken ne soruluyor bilmiyorum eğer pasaport numarası ve soyisim isteniyorsa nikahımın olması gerekir.yardımcı olursanız çok sevinirim

soyer 28.01.2015 13:16:46

ewet arkadaşım randevu tarihini baya geç veriyolar sen önce tarihini al zaten 3 ay sonrasına falan tarih verirler bu 3 ay içerisinde de sen nikahıda kıyarsın pasaportuda alırsın a1 i de alırsın daha sonra vize görüşmesi yapardın zaten vize hörüşmesinden sonrada bekletiyolar bu yuzden sen benim dediğim gibi yap bence ama yinede daha tecrübelibirileri varsa onlardanda fikir al derim ben rabbim yardımcımız olsun Amin

manyetik_karpuz 28.01.2015 13:25:33

çok teşekkür ederim randevu için aradığımda isim soy isim ve pasaport numarası istemiyorlar mı? siz randevu aldınız mı ? nasıl alıcam

manyetik_karpuz 28.01.2015 13:35:13

Alıntı yapılan: linux - Ocak 28, 2015, 01:27:58 ÖS
Soyer haklı. Randevuyu bir an önce almaya bakın. Yoksa buradaki bir çok arkadaş gibi 'vize bekleyenler kervanına' katılırsın. Ha, Vize için zaten bekleyeceksin ama en azından randevu tarihini öne alarak baya bi zaman kazanmış olacaksın ki şuan da bir çok arkadaş 'keşke randevu tarihini sınava girmeden alsaydım' diyordur.

Evlilik tarihini ve sınav tarihini yazmamışsın. Yani bunları ne kadar bir süre zarfında tamamlamayı düşünüyorsun ? Önünde 3-5 ay gibi bir süre varsa ki sınav tarihini bilmeden yazıyorum, durumu iyi analiz ederek (A1 + Nikah işleri) randevu tarihini bir an önce almanızda yarar vardır.

28-29 Nisan 2015 tarihinde sınava girmeyi düşünüyorum.nikahımda nisanın ilk haftası olacak.şimdiden randevu almam uygun olur mu

3xTRa 28.01.2015 14:40:28

Alıntı yapılan: manyetik_karpuz - Ocak 28, 2015, 01:25:33 ÖS
çok teşekkür ederim randevu için aradığımda isim soy isim ve pasaport numarası istemiyorlar mı? siz randevu aldınız mı ? nasıl alıcam
idatayı arayıp alıcaksın. bende sizin gibi daha nikahı bile yapmadım sadece a1 sınavına girdim. randevumu 2 ocakta aldım  ve 22 temmuza verdiler 7 ay sonrasına inanılır gibi değil ama gerçek :)

trhn 28.01.2015 14:45:44

Ben çocuk üzerinden aile birleşimi için iDATA 'dan randu alırken 5 gün sonrasına verdi. Hatta çağrı merkezinde ki bayan boş günleri saydı. Bende şaşırdım :D

manyetik_karpuz 28.01.2015 14:49:55

Alıntı yapılan: 3xTRa - Ocak 28, 2015, 02:40:28 ÖS
idatayı arayıp alıcaksın. bende sizin gibi daha nikahı bile yapmadım sadece a1 sınavına girdim. randevumu 2 ocakta aldım  ve 22 temmuza verdiler 7 ay sonrasına inanılır gibi değil ama gerçek :)
bende aradım şimdi temmuza veriliyormuş en yakın . bugün para yatırıp yarın alacagım inşAllah.teşekkür ederim :)

beklemekte 28.01.2015 17:22:01

Ama senin pasaport numarani istiycekler arkadasim evli deyilsin nasil olcak tekrar pasaportu duzelttircen falan

muratbdr 28.01.2015 18:05:22

Alıntı yapılan: beklemekte - Ocak 28, 2015, 05:22:01 ÖS
Ama senin pasaport numarani istiycekler arkadasim evli deyilsin nasil olcak tekrar pasaportu duzelttircen falan

pasaportta  evlı olup olmadıgın yazmıyor  benımde  daha  onceden pasaport vardı  bekledım evleneyım  dıye  ordakı memur  gerek yok zaten  evlılık ıle  ılgılı bırsey yazmıyor  aynı numaranı verıyorum dedı

beklemekte 28.01.2015 21:55:47

Himm pardon soyad degişmiyor demi siz baysiniz ok ozaman ya:) ya:)

manyetik_karpuz 30.01.2015 23:58:54

Alıntı yapılan: muratbdr - Ocak 28, 2015, 06:05:22 ÖS
pasaportta  evlı olup olmadıgın yazmıyor  benımde  daha  onceden pasaport vardı  bekledım evleneyım  dıye  ordakı memur  gerek yok zaten  evlılık ıle  ılgılı bırsey yazmıyor  aynı numaranı verıyorum dedı

evet bende eski pasaport numaramı söyledim. idata da görüştüğüm kişiye nikahım olmadı daha sorun olur mu dedim.olmaz dedi. radevum 22 temmuz :) bu zamana kadar dil ve nikah işlerimi halledeceğim inşAllah

Sayfa: [ 1 ]