ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Sizce bu Gelen Vize midir Red midir?

Sayfa: 1 [ 2 ]

1963 31.01.2015 02:23:59

siz yazarken eksik bilgi veriyorsunuz birde verdiginiz bilgiye göre verilen bilgilere kiziyorsunuz sizin verdiginiz tarih 23 ocak bu aslinda sizin vize basvuru tarihiniz degil ama siz öyle yazmisiniz ve bizde bu duruma göre cevap yazdik bir haftada vize gelme ihtimalinin düsük oldugunu ve buda dogru birsey sitede 3 günde vizenin ciktigini okudugunuzu söylüyorsunuz dogrudur cikmistir ama bu belkide binde birdir bunu biliyorsunuz ama daha vize sürecinden haberiniz yok vizenin süreci yabancilar dairesi onayindan sonra baslamaz konsolosluktaki randevudan itibaren baslar baska bir konu acmissiniz oradada vize yedi günde cikti diye yazmissiniz bu yazinizla insanlarinda morelini bozuyorsunuz size tavsiyem okonunun basligini degistirin bir konudaha var insanlar sadece size yardim icin ugrasiyorlar kimsede bundan bir cikar saglamiyor sadece yardim etmeye calisiyorlar tam bilmediginiz bir konudada ukalaca davranmanizada gerek yok

beklemekte 31.01.2015 12:04:22

Yaa arkadaşlar öyle veya böyle arkadas mutlu sona ulaşmis heycan sitresten düşünememiş olabilir bizler sadece tebrik etmeliyiz.şunuda söyleyim kac tane arkadasim ve en başta kuzenim var 6 günde vizesi gelen bu kismet işi ben beklerim 4 ay baskasi bekler 2 hafta bu işler böyle birbirimize laf sokmaya gerek yok

munih 31.01.2015 12:48:43

birisinin vizesi cikinca herkez mutlu oluyor elbette ama 1963 dgru soluyor snuna kadar katiliyorum.vize cikmadan oncede acilan knuda 23 unde yaziyordu.bu durum dger insanlarin telas yapmasjna sebep oluyor

Sayfa: 1 [ 2 ]