ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Randevuda yaşananları anlatıyorum bilginize...

Sayfa: [ 1 ]

sobi_90 12.02.2015 18:50:44

arkdaşlar bgn sbh saat 9da izmir alman konsoloslugunda randevum vardı.randevusu olan arkadaşlara biraz bigli vermek istiyrum ilk söylücegim sey sakın korkmayın ve sakin olun ve güler yüzlü olun siz güler yüzlü olursanız karşınızdaki memurda güler yüzlü oluyor bgn bana memur çok çok iyi davrandı tek kelime almanca soru sormada.Bana dedigi tek sey seninle bir from doldurcaz dedi ve klasik herkese sorulan soruları sordı ne zaman evlendiniz nerde tanıştınız evlenme teklifi nerde ettin nekadar sıklıkta görüşüyorsunuz gibi basit ve herkese sorulan sorular yaklaşık 20 dk sürdü evrak kontrü ve sorular daha sonra eşimin alman vatandaşı oldugundan dolayı sanslı oldugumu ve 3 aydan daha önce vizemin gelebilcegini söyledi evrakların çok düzenlü dedi düzene çok dikkat ediyolar ve teşşekür etti hepsi bu kadar size önerim heycan yapmayın Allah herkesin gönlüne göre veriri inşAllah ve hepimiz biran önce gider...

posmasterr 12.02.2015 21:52:59

a1 sertifikani ne zaman almistin?

sobi_90 12.02.2015 23:00:07

10.12.2014 tarihinde A1 setifikamı almıştım

Sayfa: [ 1 ]