ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile birlesimi icin kiralik ev...Acil Yardim...

Sayfa: [ 1 ]

posmasterr 03.03.2015 23:52:34

Arkadaslar merhaba.Esim alman vatandasi ve aile birlesimi yapmak icin epeydir ugrasiyoruz.Onca prosedurden sonra herseyi yoluna koymayi basardik.Ama ev konusunda bir sorum olacak.Nisan ikinci haftasi kons. da randevum var.Ama malumunuz orada yasanacak bir ev gostermemiz gerek.Kiralik bir ev bulduk lakin nisanin biri itibari ile kira sozlesmesi yapilacak.benimde nisan ayin icinde gorusmem oldugu icin ve ev de yeni tutulacagi icin herhangi bir problem olurmu?Yoksa randevudan en az bir kac ay once mi evi tutmamiz lazim?

msivri66 03.03.2015 23:58:08

Alıntı yapılan: posmasterr - Mart 03, 2015, 11:52:34 ÖS
Arkadaslar merhaba.Esim alman vatandasi ve aile birlesimi yapmak icin epeydir ugrasiyoruz.Onca prosedurden sonra herseyi yoluna koymayi basardik.Ama ev konusunda bir sorum olacak.Nisan ikinci haftasi kons. da randevum var.Ama malumunuz orada yasanacak bir ev gostermemiz gerek.Kiralik bir ev bulduk lakin nisanin biri itibari ile kira sozlesmesi yapilacak.benimde nisan ayin icinde gorusmem oldugu icin ve ev de yeni tutulacagi icin herhangi bir problem olurmu?Yoksa randevudan en az bir kac ay once mi evi tutmamiz lazim?

esinin geliri iyi degilse bence hic kiralik ev gösterme maasi yetersiz gorup rer verebiliyor bir arkadaşımın ki oyle oldu esiyin ailesiyle yasayacak sekilde goster bence aklini karıştırmak istemem ama bi arkadasima öyle oldu simid avukat falan ugrasio ama esinin maasi iyisr bilmem gerci bunlarin ne yaptiklari belli degil ama sadece aklinda bulunsun diye soyledim belki bi faydasi olur

posmasterr 04.03.2015 12:55:16

Ailesi ile gostermek daha zor.cunku aile oturduguev zatensu an yetersiz.Birde benim icin gostermek direk red sebebi olabilir.Esim ayrica alman vatandasi oldugu icin bir cok kolaylik sagladiklarini biliyorum.Ve buldugum ev gecici sure oldugu icin kirasi ucuz.ayrica ikinci is gosterdik sikinti yok.Sadece randevudan iki hafta once ev sozlesmesi yapmak sikinti yaratirmi benim.sorum bu sadece...

gazikentli27 04.03.2015 13:36:40

Dostum eşin alman vatandaşıysa ev ve maaş konusu bazı eyaletlerde sorulmuyor bile. Sorulsa dahi eşinin ailesiyle yaşadığı evi göstermesi bile kafi. Alman vatandaşı eşe gelirden ve evden dolayı red verme gibi bir durum söz konusu dahi olamaz. Eğerki ev tutacaksınızda isterse sen randevuya gittiği gün tutsun hic bir sorun oluşturmaz.

posmasterr 11.03.2015 20:49:41

Sagolasin cevabin icin...Tatminkar bir cevap oldu ve soru isarwtini kaldirdi benden.EywAllah

Sayfa: [ 1 ]