ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: kekeme olmam vize almama sorun olur muacil yardım :/

Sayfa: [ 1 ]

bunalımda66 07.03.2015 18:15:00

aralıkta aile birlesım basvurusuna bulundum arkadaslar ankarada. bende panık ataga baglı  kekemelık  var.vıze mulakatı sırasında  heyecanlandım sorulara gec cevap verdım. gıderken hastaneden aldıgım raporumu gosterdım kekeme olduguma dair. 1 ay sonra esım  evrakları teslım ettı vızemın onayladıgını  soyledıler. ancak ankara konsoloslugu benı arıyarak tekrar mulakat yapmak ıstedıklerını soyledıler yanı capraz sorguya cagırıyorlar ben napıcam bılmıyorum  ordada kekelıycem dıye ben vızemı alamıcakmıyım  ne yapmamı onerırsınız arkadaslar bunalıma gırdım bu yuzden bana yardımcı olmanızı ıstıyorum .avukatla mı gıtsem yoksa yıne rapor mu cıkarayım napıym ben lutfen yardım arkadaslar .

Giland 07.03.2015 18:41:07

Sakin ol öncelik le; kekemesin diye vize vermemezlik yapmazlar bunu da kafana takma. Çapraz sorgu neredeyse Türk vatandaşları için rutin bir olay oldu. Sukunetni koru görüşme esnasında.

tugce_doerjer 08.03.2015 12:18:54

saglik probleminiz var diye size vize vermemezlik yapmazlar.gittiginizde rutin sorular soracaklardir, ne zaman tanistiniz, kac senedir birliktesiniz gibi ikinizinde bildigi ve ortak cevaplar verebileceginiz sorular olacak. hic stres yapmayin, korkmayin, turk aile birlesimlerinde giland in da dedigi gibi rutin bu isler. vizeniz almanya onayladigi zaman turkiyedeki konsoloslugun ret verme sansi yok.

bunalımda66 08.03.2015 17:16:10

cok tesekkur ederım arkadaslar  yazdıklarınız sayesınde bırazda olsa rahatladım cok tesekkur ederım hepınıze

Sayfa: [ 1 ]